• Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Ude godt, hjemme bedst!

En hård start og påskeglimt

Så sluttede påsken. Sådan for alvor. I dag har været en hård start for os alle – ikke mindst fordi ‘nogen’ sov mildest talt uroligt i nat og andre derfor sov mildest talt dårligt. Bean glædede sig til at komme i børnehave, men savnede os i løbet af dagen. Så meget, at hun selv bad om at sove middagslur. Lille mus, altså. Det betyder dog, at Jonas pt. er igang med hvad der lader til at blive (endnu) en maratonputning. Ulempen ved de dér middagslure er så absolut, at Bean bliver helt umulig at få til at falde til ro. Jeg har haft en lang dag og er helt flad. Det kan efterhånden godt mærkes i kroppen, når jeg er på kontoret fra 8.30-17. Længe leve mænd, der først har maden klar og efterfølgende dømmer én til at smide sig på sofaen, når man kommer hjem <3

Ikke så mange flere ord herfra. I stedet en række påskeglimt. Dels fra pittoreske Bogense og dels fra sanseudstillingens på Brandts i Odense (hvor vi i øvrigt sluttede besøget med et gensyn med Gertruds. Det første sted, vi fik en kop kaffe og en brunch som kærester tilbage i 2009)

 photo DSC_0151_zpszcg7zand.jpg
 photo DSC_0147_zpspgdrgsp9.jpg
 photo DSC_0137_zpsryifofob.jpg
 photo DSC_0141_zpsgg7fdfuz.jpg
 photo DSC_0142_zpscq6mrsjm.jpg^^Hyggelige Bogense og det smukkeste påskevejr photo DSC_0124_zpsuridp8hj.jpg photo DSC_0129_zpsbuvkayso.jpg photo DSC_0135_zps7uaqkmy1.jpg^^Brandts sanseudstilling er absolut et besøg værd – og det var hyggeligt at gense den første café vi besøgte som kærester. photo DSC_0164_zpsgxtfgxlk.jpg photo DSC_0122_zpspe2hu9ju.jpg^^Sådan ser man i øvrigt ud, når man for første gang ser Disney Sjov. Og er en lillebitte smule træt.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude godt, hjemme bedst!