#bestnine2018 - et tilbageblik på det barskeste år i mit liv

En frisk start, gode hud-vaner og 20% rabat på Lacto Clear

Et nyt år betyder som regel også et kig på vaner og tanker om at blive bedre til alt muligt. Jeg har ikke så mange forsætter i år, men jeg har til gengæld nogle vaner, som jeg har tænkt mig at fortsætte med. Fx en hudplejerutine, jeg har været glad for i et par år efterhånden og som er en rigtig god hjælp til at holde styr på en hud, der mere opfører sig som en teenagers på trods af, at jeg bliver 35 i år. 

Siden jeg blev introduceret for LactoClear for et par år siden, har jeg været fan. Fan af videnskaben bag – herunder deciderede blindtests med kontrolgrupper – og for den skånsomme hudpleje med mælkesyrebakterier, der sørger for at rydde op i acne-bakterierne uden at ødelægge alle de gode bakterier, der også lever på huden. Det kan almindelige syreprodukter nemlig let gøre, og så er der rod i det hele, når huden desperat forsøger at finde en balance igen.

For mig er det især den aktive creme, der er et hit, men når jeg har tid, så er den skånsomme, men effektive scrub også virkelig god. Om vinteren bruger jeg et serum også til at holde huden godt fugtet, men ellers er det her grundlæggende min hudpleje.

^^Nogle af mine favoritter. En god og skånsom hudpleje til træls hud fra LactoClear // Teint Miracle foundation fra Lancôme – fordi selv ikke god hudpleje helt kan hamle op med hormonudsving i graviditet og ammeperiode // Neglelak fra Nailberry (købt hos Normas på Saxogade) der holder SÅ godt selv med 1000 gange håndvask om dagen // Jaderulle fra I Love Beauty til at hjælpe på trætheden og give lidt daglig ansigtsmassage // Læbebase fra Clarins og røde læber til de dage, hvor man må ‘fake it till you make it’ fra Dior // Let parfume fra Clean // Yndlingsarmbånd fra Reloveandroses (købt hos Normas)

Jeg har skrevet mere uddybende om serien og hvad det er, der gør LactoClear til noget helt særligt og skånsomt for os med en ret træls hud, og det kan du læse HER

Du kan købe serien med 20% rabat resten af januar med denne rabatkode: Ostfronten20

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#bestnine2018 - et tilbageblik på det barskeste år i mit liv