Noget om smukke strutmaver og gode rabatter

En perfekt morgen…

… starter ligesom i dag, hvor Bean (og dermed også vi!) for første gang i denne uge fik en ordentlig nats søvn.

Bean kom ind i smørhullet i dobbeltsengen i den tidlige morgenstund og endte med at ligge i ske med mig i et par timer. Det er så skønt med et roligt sovende barn, der putter sig ind til éen, og jeg halvt sov og halvt nød fornemmelsen af den lille, varme krop og duften af Bean.

Hun vågnede først rigtigt kl. 8, så vi udnyttede den sene start til at lave en udvidet morgenmenu med både blødkogt æg og stegte pølser. Ægget for morens skyld, pølserne til stor glæde for resten af familien! (Var der nogen, der sagde karnivorer?)

Kæreste og Bean sad i sofaen og vågnede lige så stille med Teletubbies – herhjemme bedre kendt som ‘Åh-åh’ – på Mac’en, mens jeg nussede rundt i køkkenet.

kajaMorgenhygge med næsten-helt-rask og rimeligt smidig Bean. Trøjen er mormors strik, uldbody fra Føtex, bloomers og strømpebukser fra Norlie.

… det bedste er dog næsten, at jeg for en gangs skyld havde fred og ro til at tage et bad uden at Bean skulle ud et par gange og hilse på eller banke på glasdøren ind til bruseren. Det er en sjælden luksus herhjemme. Jeg havde faktisk så god tid, at jeg fik testet min nye In-Shower Body Milk fra Nivea, der skal bruges i badet og skylles af. Hvilket umiddelbart lyder fjollet, men det virker tilsyneladende, for min hud er stadig dejlig blød. Og så begynder det dér in-shower jo at være en både praktisk og tidsbesparende fidus, fordi jeg kunne springe direkte i tøjet efter at have tørret mig.

Nivea

I eftermiddag skal vi en tur i Dyrehaven med Beans dejlige skytsmor, hendes kæreste og deres firbenede ‘barn’ for at sparke til blade og løbe rundt i græsset. Og måske brøle med hjortene. Mon ikke det bliver en fest for alle?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om smukke strutmaver og gode rabatter