Postkort fra Provinsen, del III

En perfekt sommerdag

Hvor idyllisk kan det hele blive? Ikke meget mere end i dag, hvis du spørger Bean, Kæreste og mig.

Smukt vejr, sommerferie og ro på. Vi har nået en masse, men det har føltes som havde vi al tid i verden. Køkkenet har fået en mini-makeover med både mere opbevarings- og bordplads til følge (win!) og Bean har arbejdet side om side med sin far med at save og bore og skrue med hver deres værktøjssæt, mens jeg har organiseret og planlagt. Efter middagsluren besøgte vi for første gang Vandlegepladsen i Fælledparken og var ved at gå bagover af benovelse (jow, jow, selv den sindige vestjyde var imponeret) Hold op, hvor er der lækkert, god stemning og plads til alle slags. Det var skønt at se glade børn i alle aldre plaske omkring i vandet, og Bean var (selvsagt) kæmpe fan.

Vi cyklede forbi Tårnlegepladsen på vejen tilbage og besluttede spontant at spise ude, både i bogstavelig og mere overført betydning. Vi (nok mest mig) har længe luret på marinerede moules på Victor Borges Plads, men endte med en mere end godt tilberedt bøf til Kæreste og en omgang saftige, lækre skaldyr til mig. Bean spiste bare med hos os (og kanøflede al smøret. Med fingrene. Vamle barn.), og var ligeså begejstret for den saftige hummer som jeg – ikke mindst som legetøj.

Jeg er vild med, at vi kan have hende med på restaurant uden problemer. Vi spiser til normal spisetid og hænger ikke ud i timevis, men hun er tilsyneladende helt med på, at man sidder i sin stol og hygger sig, når vi er ude. Og smager på maden. Og jeg er vild med, at børneretter ikke eksisterer – eller bare er mindre portioner af voksenretterne. Det er altså ret røvsygt at blive spist af med en flad fiskefilet eller pølser, når de voksne kan vælge imellem alle mulige lækkerier.

Bean sluttede af med en ispind på en bænk i aftensolen og et langt karbad for at vaske dagens sved, solcreme, sand, vand og mad af sig. Og Kæreste og jeg sidder i sofaen med hver vores kølige glas rosé og nyder en smuk aftenhimmel (i Mac’ernes skær!)

Så bliver livet ikke meget bedre.

 photo DSC_0001_zps98cabe9e.jpg
 photo DSC_0044_zpsac6a3ecd.jpg
 photo DSC_0039_zps1a19f3f0.jpg
 photo DSC_0045_zps6f990ba8.jpg
Den sødeste badenymfe (der også optrådte i bar r*v og senere i badeble) // Tårnlegepladsen er fantastisk // Dagens ret – skaldyr i skøn symfoni, perfekt tilberedte

Nåja, og så kan du stadig deltage i konkurrencen om en SVEDFRI SOMMER – og du kan også lege med om et GAVEKORT TIL WAGNER MV.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Provinsen, del III