Gensynsglæde

En dum morgen

Vi har haft en rigtig dum morgen. Bean har været på tværs, opsøgt og taget alle de konflikter, hun har kunnet komme i nærheden af – og jeg har sovet dårligt, så jeg har ikke været specielt god til at trække vejret og vælge en aftrappende løsning og/eller kommunikation. Heldigvis havde Jonas mere overskud. Ellers var det endt med en total sammensmeltning.

Jeg kan mærke, at det stadig sidder i mig. Jeg er lidt irriteret og lidt ked af det. Det er en ærgerlig måde at starte dagen på for alle, så jeg satser virkelig på at vi kan vende den og få en rar eftermiddag og aften i stedet.

For eksempel har jeg overvejet at lave ønskeliste med Bean. Den unge dame bliver 4 om en måned, og i år har hun faktisk holdninger til, hvad hun ønsker sig. Desuden er der ting, hun ligefrem mangler, så det bliver nok en længere liste, end vi plejer.

Invitationerne er allerede sendt ud til veninderne. Vi holder nemlig pigefødselsdag for første gang, og Bean glæder sig. Hun vakler mellem lagkage og pandekager og jeg overvejer en frugtbuffet med mulighed for chokoladeovertræk. Pigerne skal være kreative til fødselsdagen. Vi skal nemlig ned forbi Creative Space og så må de hver male et stykke keramik. Derfor skulle invitationen selvfølgelig være en malerpalet.

Jeg har tegnet en skabelon og overført til pappet fra noget emballage. Malerklatterne er lavet med farver fra krea-skuffen og pensler og mini-lærreder er købt billigt hos Søstrene Grene. Det var et rent tilfælde at penslerne var en størrelse 4, men da jeg så det, var der ingen tvivl om, at det var dem, det skulle være 🙂

Tænk, at hun virkelig snart er 4 år. Så var det vi sagde, at hun var HELT færdig med at være threenager, ikke? Det her år har uden tvivl været det mest udfordrende for os siden hun var helt spæd – det har virkelig ikke skortet på temperamentsudbrud, selvstændighedstrang, kampe og skænderier. Det er hårdt for os alle, så et lidt mere roligt år 4 ville ærligt talt være dejligt.

 photo DSC_0005_zpsoo8ytrhd.jpg
 photo DSC_0006_zpsutnwzr1q.jpg

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Sender lige en virtuel krammer – kender så absolut godt følelsen af banken-sig-selv-i-hovedet..og kedafdethed ovenpå dårlig morgen… har den (følelsen) selv idag – gæt hvorfor. en syv årig der opsøgte mange konflikter og en mor der ikke var overskudsagtig… Øv en dum uge start!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Håber også I fik vendt ugen? Det er virkelig træls for alle at starte sådan

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gensynsglæde