10-minutters nem og lækker 'hvad er der i køleskabet'-lagkage

Dusør gives: hjemmestrik for et job. Status på jobsøgning

Nu har jeg officielt været jobsøgende i en god måneds tid, og det er ikke mit yndlings-sted at være. Lad mig sige det sådan. Derfor er jeg (naturligvis) igang med at sende ansøgninger, hive fat i netværk og tænke i netop dén strategi og løsning, der igen giver mig en plads på jobmarkedet, hvor jeg kan bidrage til vores alle sammens samfund – og til at give lidt mere luft i økonomien hjemme i min egen familie.

Og hvad er det så, jeg kan, der giver mig en edge og en fordel frem for alle de andre? Det er i virkeligheden et svært spørgsmål, for der er mange om buddet til de stillinger, der popper op. Som i: hundredevis af andre. Så nu har jeg tænkt mig at udlodde noget, som jeg er rigtig dygtig til, for et lead, der giver et job.

Nemlig hjemmestrik. Man kan selv vælge om det skal være et par smukke sokker, en dame(kumulus)bluse eller en børnesweater.

For hvorfor ikke bruge bloggen og mit netværk på de sociale medier som et led i jobsøgningen? Tænker du, at du kender netop den arbejdsplads, der har et Stine-formet hul i organisationen og kan facilitere en kontakt, så gør det hellere end gerne. Fx på min mail: stinekg @ hotmail.com

Del i dit netværk, hvis du synes, det er relevant. Det betyder alverden for mig, og måske kender du nogen, der kender netop den, der bliver min nye arbejdsgiver.

Hvad er det jeg kan – og hvad er det, jeg vil?

Well. Jeg har siddet i mange år som kommunikationsansvarlig med nyhedsbreve, sociale medier, webshop, digital kommunikation og er vant til at planlægge events og arbejde med nul-budgetter.

Jeg er humanist om en hals og er rigtig dygtig til at indsamle og overskue store mængder information og data, og at koble det til et tilgængeligt og målrettet output. Både til den almene bruger, specialbrugeren, til børn og til voksne. Jeg er struktureret og ordentlig og dygtig til at koordinere og holde hånd i hanke med mange tråde på samme tid.

Jeg er ganske og aldeles åben overfor brancher og opgaver, men ideelt vil jeg sidde med noget, der bidrager positivt til samfundet og verden. I større eller mindre skala. Dermed takker jeg på forhånd nej til noget med minedrift i Afrika eller udvikling af våben.

Min baggrund som kunsthistoriker og passion for kunst og kultur er noget, jeg har med, og jeg ville elske at have et job inden for kultur, men kultur kan også fortolkes bredt, og det er meget vigtigere for mig at have et arbejde, der giver mening og hvor der er en god kultur og stemning end at det partout skal være inden for den kulturelle sfære.

Jeg har også erfaring med at arbejde på store projekter og i en politisk organisation, hvor der er forskellige hensyn at tage internt og eksternt.

Personligt synes jeg selv, at jeg er en rigtig god kollega, der tager ansvar og bidrager til at løfte i flok og have rigtig godt styr på mine egne opgaver. Jeg er grundlæggende rar at være sammen med og faste læsere vil vide, at jeg har stor erfaring med at holde tungen snorlige i munden i en meget hektisk hverdag 😉

_________________________________________________________________________________

Det har taget lidt tilløb at få skrevet og udgivet det her. For jeg kan have svært ved at bede om hjælp. Men hvorfor dog ikke gøre det, når muligheden er der? Det er lidt sårbart for mig, kan jeg mærke, at være på dette sted og at være den, der står udenfor. Nu omfavner jeg sårbarheden og spørger alle jer derude, om I har lyst og mulighed for at holde øjne og ører åbne sammen med mig. Så kvitterer jeg med kærlighed på pinde, når jeg har en kontrakt i hænderne.

1 kommentar

  • Lina

    Sejt du deler! det helt rigtige skal nok dukke op – jeg holder i hvert fald øjne og ører åbne. God sommer!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10-minutters nem og lækker 'hvad er der i køleskabet'-lagkage