Anmeldelse af Reima flyverdragter - efter intens brug

She is only two and a half for such a little while

two-and-a-half-ellen

Tillad mig lige at tage en lillebitte, bittersød pause fra hverdagens travlhed og forsøge at forstå det faktum, at tiden er gået så stærkt, at mit yngste, lille barn nu er to og et halvt år. Hun er så afgjort ikke en lille, hjælpeløs skabning længere, men et lillebitte menneske med egne holdninger, egen vilje og sproget og midlerne til at kommunikere disse til os. Af og til vågner jeg ved, at hun aer min kind blidt og siger ‘Du er den aller-allermest kærlighed, mor’. Af og til tester hun vores tålmodighed, anerkendende pædagogik og grænser nøjagtig som en to-årig skal.

Hun er uden tvivl og altid er en af de allervigtigste, allerstørste, allervildeste og allermest fantastiske mennesker, jeg kender. Hendes fødsel vil jeg for evigt gemme i hjertet som en af de største oplevelser i mit liv. Hun er et af de to mennesker, jeg elsker allerhøjest og helt, helt betingelsesløst. Hun har lært mig, at jeg rummede dybder og højder, jeg ikke anede fandtes. Med hende fandt jeg roen i tiden med et spædbarn og hvilede i mig selv på en ny måde. Hendes tilstedeværelse har gjort og gør mig sårbar på måder, jeg ikke kendte til. Jeg er helt og aldeles blottet, hudløs og nøgen i mit forsvar mod en verden, der stadig er fuld af grumme ting, men samtidig er jeg også aldeles frygtløs, når det handler om at gøre, hvad der skal gøres, når alting brænder på.

Det er en mors lod. Det er mit lod. Nu og for evigt. Og lad mig så bruge al den tid, jeg kan på at nusse lidt mere. Kramme lidt længere. Og nyde al den tid, jeg kan få, inden hun meget hellere vil ud i verden end hjem til sin mor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Reima flyverdragter - efter intens brug