Et nytårsforsæt jeg både holder og holder af

Anmeldelse af Reima flyverdragter – efter intens brug

[ ANNONCE – flyverdragter modtaget til test ]

Sidst på efteråret skrev jeg lidt om pigernes flyverdragter, som vi i år tester for Reima. Det og lidt flere tekniske detaljer om dragterne kan du læse om HER  Jeg må indrømme, at jeg stadig er ret vild med at mine to små damer matcher, når de kommer gående hånd i hånd igennem de små gader i vores nabolag. Det ser så sødt ud, og de er heldigvis også selv ganske begejstrede for det.

Sidst jeg skrev om dragterne, havde vi endnu ikke afprøvet dem, og derfor kunne jeg ikke knytte så mange flere ord på, om hvordan de er i brug. Det kan jeg imidlertid nu, så hermed en anmeldelse med brugserfaring.

skaermbillede-2018-01-14-kl-3-05-33-pm ^^Matchende børn, hånd i hånd, i lyserøde dragter. Bemærk også reflekserne, der sidder her, der og allevegne. Også i hættens kant. Det er rart at vide, at de bliver set, og at vi ikke behøver sætte reflekser på med snore og sikkerhedsnåle.

Pigerne har begge brugt dragterne dagligt siden november, og de er ligeså pæne nu, som de var dengang. Det havde jeg oprigtig talt ikke regnet med, fordi de lyserøde farver trods alt er ret lyse i forhold til en mere ‘slidstærk’ mørkeblå eller sort. E er stadig i dagpleje, og der bliver man i min erfaring ikke helt så snavset som på børnehaveniveau, men derfor har vi stadig vasket en mudret dragt med mellemrum. Især numse og knæ bliver udsat for snavs. K’s dragt er udsat for noget hårdere slid. Sådan er det og sådan skal det være, når man er på legepladsen som børnehavebarn og klatrer, rutscher og leger vildt. Dragten har efterhånden været vasket en del gange.

Vi vasker med indersiden udad på 30 grader med Neutral vaskemiddel og dragterne bliver fuldstændigt rene efter sådan en mild omgang. Som i. Fuldstændigt rene. Det er alligevel imponerende med tanke på den mængde mudder og øvrigt legeplads-relateret snavs, der kan være på dem. De er som skrevet lige så pæne at se på som da vi tog dem i brug, så selvom lyserød måske ikke som udgangspunkt er den mest praktiske farve, holder den absolut her.

Ydermere er dragterne vandskyende og vi har ikke en eneste gang (ikke en!) oplevet, at pigerne har været fugtige. Næsten endnu vigtigere, så er dragterne muligvis en af de mere ‘light’ modeller i forhold til isolering fra Reimas side, men de holder pigerne dejligt lune, uanset hvilke temperaturer den danske vinter har budt på indtil nu. De koger heller ikke i dragterne, hvilket også er en fordel. Jeg talte med Reimas egne eksperter ift. valget af den ‘tynde’ model, og rådgivningen har været i top. Dragterne er absolut perfekte til dansk vinter. Med andre ord er vi meget begejstrede for kvaliteten her. Holdbarhed og tekniske detaljer kan vi ikke sætte en finger på.

E’s dragt er til tumlinge, og der er plads til blenumsen og en lidt længere lynlås, hvilket betyder, at hun faktisk selv kan få benene i dragten. Armene skal vi lige hjælpe med, men det er skønt at kunne selv, når man er 2,5 år.

Lige nu har Reima udsalg, og der er rigtig mange gode tilbud på både overtøj og mellemlagstøj – vi kan i øvrigt også (helt usponsoreret!) anbefale deres softshelltøj – så er der mulighed for at gøre et godt kup, hvis det barn er vokset ud af sin flyverdragt eller vinterjakke. Denne dragt er næsten den samme som E’s og sat ned med 30% i flere farver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nytårsforsæt jeg både holder og holder af