Et surt opstød om kræft. Ja, du læste rigtigt.

She is only two and a half for such a little while…

 photo twoandahalf_zpsc0b430a3.jpg

Tillad mig lige at tage en lillebitte, bittersød tudetur over det faktum, at tiden er gået så stærkt, at jeg nu har et barn på to og et halvt år. Som så afgjort ikke er en lille, hjælpeløs skabning længere, men et lillebitte menneske med egne holdninger, egen vilje og sproget og midlerne til at kommunikere disse til os. Som af og til vågner og som det første siger ‘Jeg ELSKER mor. Jeg ELSKER far.’ Som af og til tester vores tålmodighed, anerkendende pædagogik og grænser til det yderste. Som uden tvivl og altid er det allervigtigste, allerstørste, allervildeste og allermest fantastiske, der er sket i mit liv. Hun er den, jeg elsker allerhøjest og helt, helt betingelsesløst. Den, der kan lært mig, at jeg rummede dybder og højder, jeg ikke anede fandtes. Hendes tilstedeværelse har gjort og gør mig sårbar på måder, jeg ikke kendte til. Jeg er helt og aldeles blottet, hudløs og nøgen i mit forsvar mod en verden, der stadig er fuld af grumme ting, men samtidig er jeg også ‘Pippi-stærk’ som tusind okser, når det handler om at gøre, hvad der skal gøres, når alting brænder på.

Det er en mors lod. Det er mit lod. Nu og for evigt. Og lad mig så bruge al den tid, jeg kan på at nusse lidt mere. Kramme lidt længere. Og nyde al den tid, jeg kan få, inden hun meget hellere vil ud i verden end hjem til sin mor.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Ida

  Du skriver simpelthen så fint om livet som mor, får sat så mange kloge ord på det som får mig til at tænke “lige præcis!”. Keep up the good work 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tusind tak for den dejlige kommentar, Ida! Det gør mig så glad – ikke mindst fordi den kommer fra dig, som er så god til at fange dagligdagens bedste øjeblikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Wow!!! Jeg tror aldrig jeg har tudet over et blogindlæg men dette indlæg gjorde forskellen.

  Sindssygt rigtigt og rammende citat og ja man er helt og aldeles hudløs når det kommer til de små størrelser.

  Vil skynde mig over og kysse på min lille elskeunge og nyde ham lige der hvor han er lige nu 9 måneder gammel.

  Tak for at påpege hvor meget man skal nyde nuet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   – og nu kom jeg til at fælde en tåre over din kommentar!

   Tak for det og alt det bedste nu og de næste mange, mange nuer med dit skønne barn <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et surt opstød om kræft. Ja, du læste rigtigt.