Big knit fatigue

Weekendplaner og planfri weekend

Vi har ingen planer denne weekend. Det er skønnere end skønt oven på næsten en måned med konstant bookede fridage. Selvom det hele har været hyggeligt, så er det nu rart bare at læne sig tilbage (i overført betydning, forstås. Jeg er småbarnsmor. Jeg regner med at hvile mig om 5-10 år…)

Lillesøster er heldigvis så tæt på frisk som man næsten kan blive – og vi trænger sådan til et par rolige dage. Også gerne lidt mere søvn, men man skal ikke sigte mod solen, Ikaros.

Så. Planfri weekend med mulighed for at gøre så meget eller lidt som humør, energi, lyst og overskud siger. Jeg har dog et par planer på tapetet. Af lyst. Udover at strikke og drikke kaffe og kramme på mine allerbedste yndlingsmennesker. Jeg elsker de små og store design- og kunsthåndværkermarkeder. Det er bare sjovere med ting, der er håndlavede, som kan noget særligt eller i det hele taget som ikke er masseproduceret og som alle andre også har. At møde mennesket bag et produkt og høre passionen og bevæggrundene for design, formgivning og brand. Det var bl.a. sådan jeg forelskede mig hovedkuls i Humdakin. Gennem det personlige møde. Og nu fordi jeg bare elsker Camillas produkter.

Min dygtige veninde holder åbent hus i sit kontorfællesskab/butik/kreaværksted og det er skisme nogle dygtige kunsthåndværkere, der holder til på Ydre Ø. Jeg kigger forbi en af dagene og ser om noget frister over evne. Der er fri adgang for alle. Find mere info lige HER

skaermbillede-2017-05-05-kl-3-06-53-pm

Derudover er der Finders Keepers igen i denne weekend. Denne gang i Lokomotivværkstedet, og som noget nyt er det et designated område til børn/baby-sager. Det hedder Finders Keepers Kids. Lille Svend, hvis bleomslag er blevet det pæneste strikkepindsomslag hjemme hos mig er bl.a. med, og jeg synes også at Wooden Making ser rigtig spændende ud.

blog2-1

blog2-2Så kan man gå målrettet derhen – eller målrettet udenom! Jeg synes umiddelbart, det giver virkelig god mening at have børnesager samlet. I al fald, hvis man ikke har flere timer til at trawle hele Finders Keepers igennem eller er på jagt efter noget bestemt. Når det er sagt, så ser det også ud til at der er virkelig mange lækkerier til de voksne. Vi er pt på jagt efter en ny sofa… og den her daybed er slet ikke uinteressant ud.

Billetter kan købes i døren – eller på forhånd HER 

18199087_1298079903602911_7781514489414055451_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Big knit fatigue