Krops-karantæne eller 'Det er jo ikke en sygdom at være gravid'

Weekend

[ANNONCE]

Påskeferien er skudt i gang, og selvom jeg har brugt en del af weekenden på at ligge på sofaen, har vi også haft lidt dejlige planer. Bl.a. en påskeæggejagt i Frederiksberg Have, som Kinder for 4. år i træk arrangerede. Det var første år, vi deltog, for i år var Bean stor nok – og hun havde en fest med at finde posterne og de udklædte figurer. Ikke mindst de kæmpestore, fluffy påskeharer var et hit, og det var nærmest ikke til at vriste hende ud af favnen på dem. Pålidelige kilder siger, at det var et klogt træk at komme først på dagen, for køen til præmier og diplomer blev vanvittigt lang senere.

I formiddags besøgte vi min dejlige veninde og hendes kæreste for at møde deres lille, nye pige for allerførste gang. Små, sovende væsner er naturligt nok ikke vanvittigt spændende for en 3-årig, men Bean ville gerne ae og kysse, da hun vågnede op. Og var relativt god til at forstå, hvor forsigtig man skal være. Selvom det ikke helt gav mening for hende, at man ikke sådan bare kan give babyer en ordentlig krammer, når man går. I går aftes aede hun helt spontant min (efterhånden ret runde) mave og sang en godnatsang for baby. Åh, altså. Lille, store pige.

 photo DSC_0127_zpsy6rdw5yx.jpg
 photo DSC_0121_zpsrw4hm9zv.jpg
 photo DSC_0137_zpsqdl61ezb.jpg

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krops-karantæne eller 'Det er jo ikke en sygdom at være gravid'