Babyeksamen og status

Mindful weekend og blandede godter

… eller. Vist ikke sådan i ordets egentlige betydning, men vi har haft en helt fantastisk weekend hvor vi i den grad har været tilstede i hinandens væren, gøren og laden på en umanerligt dejlig måde. Og jeg har været (næsten) helt offline. Ikke engang kameraet har jeg haft fremme.

Lørdag eftermiddag drog vi alle mod Vestegnen til fætter/kusine-træf. Vi er ikke så gode til at få set hinanden os fætre og kusiner, så det var skønt at det kunne lade sig gøre. Bean havde en fantastisk eftermiddag og aften – særligt med den ældste pige på 10, som hun kastede sin kærlighed på. Det hjalp naturligvis at al generthed, der måtte have været, blev hoppet af i den store havetrampolin fra start af. Bean ville absolut ikke med hjem, men forældrene og ikke mindst lillesøster var ved at være trætte sidst på aftenen.

Jeg kørte hjem. I København. I mørke. Det ved jeg godt, at millioner at mennesker gør hele tiden, men sidst jeg kørte bil var dagen før lillesøster blev født og før det var det nok over et år siden. Jeg havde topsvedige håndflader og et skyhøjt adrenalinniveau hele vejen hjem, men ifølge Jonas er det ikke noget, man kan fornemme. Det eneste, der er at frygte, er frygten selv, i dette tilfælde. Jeg skal bag rattet noget oftere, så jeg kan blive mere rutineret og tryg ved det igen, for det er rart at kunne deles om kørslen. Og det giver god mening at jeg – i al fald mens jeg ammer og derfor er pinligt ædru – kan køre hjem.

Lillesøster er ikke udelt begejstret for bilkørsel, men mon ikke hun lærer det med tiden? Hun har i øvrigt kun powernappet i løbet af dagen de sidste dage, og det kan man godt blive en lidt sur baby af. Medmindre man får lov at være fast tilkoblet mælkebaren, altså.

Jeg har derfor mere eller mindre været plantet i sofa eller lænestol med lillesøster ved barmen. Det er ret hyggeligt, når man har tiden til det. Og fjernbetjeningen inden for rækkevidde. Eller strikketøjet. Det kan faktisk fint lade sig gøre at strikke lidt med en baby sovende på armen.

I går formiddags drog hele familien mod Palads for at se forpremieren på Lili-filmen(e). Vi er vilde med bøgerne og det skægge univers, Lili og Vovvov huserer i, så vi glædede os til at se det oversat til lærredet. Planen var, at det var Bean og jeg, der skulle se film sammen, mens Jonas og lillesøster trillede en tur. Den plan syntes lillesøster imidlertid ikke om, så mens Jonas og Bean hyggede sig med film og slik, så brugte lillesøster næsten en time på at hyggespise. Skøre tigersprings-baby!

Både Bean og Jonas anbefaler Lili-filmen, som er små kortfilm ud fra bøgerne. Hermed en idé til efterårsferiehygge.

søstre

^^Søstre <3 Det er så dejligt at se de to sammen. Lillesøster er SÅ opmærksom på Bean, der til gengæld er så forsigtig og kærlig. Aww. Og ja. Bean har stylet sig selv. 

Bean har været verdens gladeste barn denne weekend. Hun har nydt vores tid, selskab og overskud. Og så har begge børn sovet eksemplarisk om natten. Det betyder altså en hel del. Lillesøster tog dog pokalen i nat, hvor hun gik kold kl. 21 og først vågnede til amning kl. 5. Fair nok at hun så var meget, meget sulten. Og bonus, at hun sov videre til kl. 8.15.

Over and out fra mig – jeg vil udnytte at lillesøster tager en lur et andet sted end oven på mig til at få strikket en smule.

Hav en skøn uge derude!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Skønt med overskudsunger – godt at Bean holder festen kørende 😀 Det skal nok blive godt, når hun bliver 15 😉

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det bliver… ahem… farligt, når hun bliver teenager!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Bliver simpelthen nød til at sige, at det er et helt fantastisk billede. Bean, der har stylet sig selv, og lillesøster, som mor (?) har stylet. Så cute!
  Jeg overvejer Lili-bøgerne til min pige på snart 3 år. Kan det svare sig, eller er de mest til mindre børn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det kan godt svare sig – de er gode til at tale om venskaber og om hvordan man kan/bør opføre sig 🙂

   Og tak 🙂 Hun var også MEGET stolt af resultatet selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyeksamen og status