Børnefødselsdage for dovne mødre - og søde frugtmonstre

Lykke

Lykke kan findes i mange ting. De store, naturligvis. Den store kærlighed og erklæringen af den. To streger på en graviditetstest. Et barn. Men lykken kan også findes i det små. Det er oftest dér, synes jeg, den opleves. Når man får kigger efter en grå søndag, hvor vejret ikke kan finde ud af at det er maj.

Lykken er to børns nærhed. Det og småbitte øjeblikke, der virker helt ubetydelige, men som er lykke i simpel og ren form.

Lykken er en Lillesøster, der kommer ind på søvndrukne ben og kravler op i lænestolen til mig og læner sig ind for et kram og en eftermidddagsamning.

Lykken er en storesøster, der sidder tæt ved siden af – der er lige præcis plads i lænestolen til en mor og en nybagt 5-årig side om side – og aer sin elskede lillesøster, mens hun ammer sig tilpas og vågen.

Lykken er, når Lillesøsters ene arm rækker ud efter sin storesøster og omslutter alle i en tæt omfavnelse. Alle tre, lige der i lænestolen. En grå søndag, hvor vejret ikke ved, at det er maj. Et øjeblik, der varer et øjeblik, men strækker sig uendeligt og gemmes i hjertet og som i virkeligheden hverken er småt eller ubetydeligt.

skaermbillede-2017-05-07-kl-7-28-42-pm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnefødselsdage for dovne mødre - og søde frugtmonstre