De sødeste DIY påskeæg

Glimt af lykke

Af og til er det alt for let at løbe med i hverdagens hjul og glemme at kigge op og opdage lykken i de små øjeblikke. Jeg øver mig. I at være til stede og opleve livet, mens jeg lever det. Mens mine døtre er små og vokser op – at huske at se underne, som kan opstå hele tiden, fra deres synsvinkel. Forleden tømte jeg kamerarullen og genopdagede nogle fine lykkeglimt fra den sidste tid. Det er nemlig også noget, jeg øver mig på. At have kameraet med. Det rigtige. At tage billeder, der ikke bare er hurtige snapshots med telefonen. De kan også noget. Men der er en anden væren i de billeder, der dukker frem fra et spejlreflekskamera, og jeg har været alt for dårlig til at få det brugt.

Jeg elsker den overgivne, lykkelige latter fra to store piger i den første gyngetur med deres lillesøster. Og babyens lettere fortørnede udtryk.Den sidste tur i barnevognen og en kærlighedserklæring til København set fra Reffen. Nu har vi skiftet til klapvognsdelen og det gav et stik i hjertet at pakke barnevognskassen ned. Det er endnu en milepæl – endnu et tegn på, at min yngste datter slet ikke er så lille længere.

Forårssol og mine nye Dear Leader Sunglasses købt hos Normas i Saxogade. Det er sundt for sjælen med lys – og endelig at være sluppet ud af de kolde måneder. Og mine gamle solbriller trængte i den grad til en udskiftning. Fine Reffen, tæt på hvor min søster bor, fra en påskegåtur.

 Min fantastiske, viljestærke, stædige tre-årige. Hun kommer til at give os SÅ mange hovedbrud. Men hun er også det kærligste, dejlige menneske, jeg kender. Med uendelige kys at dele ud af – og et temperament uden lige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sødeste DIY påskeæg