Man skal ikke græde over tabt keramik

Update på zoneterapien

Tak for alle kommentarerne på mit indlæg om alternativ behandling til børn. Vi var afsted sidste fredag, Bean og jeg, og det var simpelthen den dejligste oplevelse. I forhold til alle jer, der foreslog muligheden for kighoste og/eller bronkitis og allergier – tak for tankerne og for tip. Vi har også været forbi vores søde læge og udelukket de muligheder.

Vi havde fået anbefalet Lisbeth Heckscher, og hende var der også en masse af jer, der havde gode erfaringer med. I al fald fik jeg ret mange, søde hilsner til min Story på Instagram.

45 minutter tog det. Hvor Bean halvt sad og halvt lå afslappet og veltilpas på en lun briks. Et blødt tæppe omkring sig – lidt snacks ved siden af og en bog at kigge i. Så fik hun nusset fødder. Og stor-nød det. Virkelig! I samfulde 45 minutter sad hun roligt og veltilpas og havde det dejligt. Ikke noget med at kede sig, ikke noget med at karte rundt. Bare ren nydelse.

skaermbillede-2017-01-17-kl-10-33-21-am

I løbet af resten af dagen hostede hun markant mere – og så stilnede det af. Om det ville have været sådan uanset hvad, det ved jeg af gode grunde ikke. Men i al fald var det en rigtig god, tryg og rar oplevelse og hver aften siden har vi nusset fødder. Lisbeth viste mig, hvor jeg selv skal trykke under fødderne for at stimulere bronkier og lunger, og Bean nyder det. Hun efterspørger det selv, og det er blevet gjort til en hyggestund, som er rar for os begge.

Ikke mindst nu, hvor vi for alvor har rykket Bean ud af dobbeltsengen (undtagen om fredagen), og hvor det fysiske nærvær i nattetimerne er forsvundet.

Så. Lisbeth arbejder også en masse med gravide, babyer og børn. Og hvis du tænker, at det dér zoneterapi lyder spændende, så kan jeg hermed (også) anbefale hende. Find link HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man skal ikke græde over tabt keramik