Hvad børn siger

Jeg glæder mig til…

… at se ‘Fabelmageren‘ på Det Kgl. Teater med Bean i morgen

… at det er efterårsferie. Eller næsten. 2 arbejdsdage og 3 fridage i den kommende uge lugter lidt af ferie

… en Michelin-frokostdate med ham den høje på fredag. Mens Bean holder miniferie hos Mormor og Morfar og Lillesøster sover middagslur i dagplejen har vi simpelthen tid til at være kærester. Og spise god mad. Sammen.

… at få ekstramange krammere af Lillesøster. Barnet er den største kælepotte, jeg kender, og jeg elsker det!

… at mit projekt om minimalisme efterhånden giver lidt plads og overskud i de hjørner og kroge, der er ryddet op i allerede. Selvom der er lang vej igen.

… at jeg efterhånden er så rutineret græsenke, at en weekend ikke er noget, jeg bliver presset over. Træt, jo. Men ikke presset. Selvom jeg naturligvis allerhelst vil have, at vi alle er hjemme samtidig.

… at pigerne bliver puttet, så jeg kan skrue op for nostalgien med Gossip Girl på Netflix og finde strikketøj og snacks frem. Og at ingen ser, hvor mange jeg faktisk spiser. Eller at jeg gør det iført virkelig sexede joggingbukser med boller-i-karry-pletter fra fredagens aftensmad, ingen bh, fedtet hår og min Netflix-sweatshirt. Jeg strammer op i morgen, promise.

(Nu kom jeg jo til at udgive ugens lørdagstip allerede i onsdags, så derfor må I nøjes med en liste over gode ting i dag. Tippet handlede i øvrigt om at støtte sin tumling i at spise selv, og I kan læse det HER)

God lørdag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad børn siger