Børnehaveskift - efter skiftet

De små glæder

Efter en uge med sygdom, et barn i angrebsmode, en pyldrende tumling og almindeligt underskud, er det hele så småt ved at lette. Jeg øver mig i at holde fast i de gode ting, når det andet er tungt. Det er en øvelse, der ikke altid lykkes, men den er meget sund alligevel tænker jeg.

dsc_0017Jeg er glad for, at jeg er ved at være mere rask nu end jeg har været den sidste uge. Jeg er stadig forkølet men har ikke længere feber. Det er fremskridt.

Jeg er glad for, at Bean elsker sin børnehave og har mange, gode veninder.

Jeg er glad for, at Lillesøsters dagpleje er verdens bedste og at de tog på skovtur med bål-pandekager og telt-middagslur i denne uge og at hun glædestrålende omtaler sin ‘BIL-le-bo’ hver gang vi går forbi.

Jeg er glad for, at Lillesøster sov roligt og trygt i sin egen seng uden opvågninger mellem 23-04.31. Også selvom det virkelig trak tænder ud at blive vækket og skulle være vågen fra halv fem om morgenen. I det hele taget er det sjældent klokken bliver meget mere end 6 før hun insisterer på, at NU er det altså morgen, men måske hænger det sammen med, at hun faktisk som regel sover i længere stræk.

Jeg er glad for, at Jonas og jeg prioriterede en brunch-date i tirsdags mens børnene var i deres respektive institutioner.

Jeg er glad for, at pigerne leger så godt sammen – og det var med ærefrygt og næsten tårer i øjnene, at vi iagttog dem lege roligt ved siden af og med i hinanden en hel time i går sidst på eftermiddagen. Med dukker og med iPad, hvor en benovet lille lod den store vise sig, hvordan man spiller Rasmus Klump. Nej, streg det. Jeg er lykkelig for deres indbyrdes forhold. Intet mindre.

Jeg er glad for, at Bean er så skøn og empatisk. Vi skal samle ind til Læger Uden Grænser på søndag (og der er plads til flere indsamlere, hvis du vil være med. Link HER) og efter jeg forklarede hende, hvad de laver, så var hun stille lidt inden hun gik ind og hentede sin sparepingvin. ‘Mor. Jeg har VILDT mange penge. De må også få nogen af mine penge.’

Jeg er glad for, at Jonas og pigerne hygger sit i legeland mens jeg er på arbejde.

Og jeg er glad for, at det er solskin og næsten sommer og weekend lige om lidt.

Fredagslykke til alle derude

2 kommentarer

  • Tina KH

    I er også lige spændt godt for pt.
    At nyde de små stjernestunder er bare så vigtig en evne at opbygge.
    Hilsner og alt vel til jer og en god solrig weekend:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnehaveskift - efter skiftet