Barndommens glæder

Sløje børn, bløde bukser og en rabatkode til jer <3

[ANNONCE]

Lillesøster er blevet sløj. For første gang i sit liv er hun rigtig snottet, og selvom hun klarer det imponerende, så er hun naturligt nok lidt klattet og træt i det.

IMG_1640

Så er det altså perfekt med blød uld både inderst og yderst på kroppen – og bløde, lune bukser. Til kravlebabyen (og til børn i det hele taget!) synes jeg, det er virkelig vigtigt med bukser, der er gode at bevæge sig i. Slimfit jeans ser cute ud, men det sætter begrænsninger for bevægelsesfriheden og de motoriske udfoldelser, og så fungerer det altså ikke for mig. Lillesøsters bukser er fra Name It (gave), og de kan findes lige her. Perfekt med justerbar linning, så både tykmavede tumlinge og mere strømlinede babyer kan passe dem.

I kan i øvrigt shoppe Name Its budgetvenlige styles med 15% rabat hele resten af året, når I bruger rabatkoden

NameItOestfronten2016

(Og så er der i øvrigt 30% på en masse gode sager HER)

Jeg synes altid, jeg kan finde gode sager hos Name It, når man skal have suppleret børnenes garderobe – og vi har brugt deres uldstrømpebukser de sidste år til Bean. Bløde og i fine farver – og med god pasform til en god pris. Du kan se hele udvalget HER

2 kommentarer

 • Lise

  Hej!
  Jeg ville bare lige sige at jeg selv er stor fortaler for name-it, har ikke selv børn endnu, men boede i 9 mdr ved en veninde med 2 drenge en på 7 og en på 18 mdr 🙂 Til min fætters 3 børn har jeg givet gavekort til name-it som barselsgave 🙂 og har også sagt til min familie at det er det jeg ønsker mig når tid er 🙂 Det er lækkert tøj til børnene, min erfaring siger mig at kvaliteten også er i orden selvom det er budgetvenligt 🙂 Elsker det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Præcis! Det er nemlig god kvalitet uden at vælte budgettet. Og sikken en god idé til barselsgaver.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barndommens glæder