Bagkanter, misundelse og en date night, der er udskudt på ubestemt tid

Søde veninder og bløde favoritter

Hørt i sandkassen.

Bønnen: Min far siger, jeg snart skal hjem.

Blommen: Øv. Men kan du ikke bare blive her?

Bønnen: JO!

Blommen: Og hvis du savner din mor og far, så kan de jo også bare sove her

Bønnen: … tror du det går?

Blommen: Ja! Det er bare dig, der skal spørge.

 

… 4-årige er snedige, er de. Og ret skønne.

I går var vi på visit i Blommehuset og atter slog det os, hvor fantastisk godt vores store piger leger sammen. Signes blomme og min bønne har kendt hinanden altid og selvom vi ikke ses så ofte (slet ikke ofte nok, hvis du spørger mig. Og pigerne), så falder de med det samme ind i legen og de glæder sig helt vildt til at skulle ses. Vi så dem nærmest ikke i de timer, vi var på besøg. Der var så meget leg at indhente, hemmeligheder at hviske og planer at lægge. Blandt andet planer om at måtte sove hos hinanden, så man slet ikke behøvede at sige farvel.

Vi overvejer om det er tid til en overnatning hos en veninde. Bean vil SÅ gerne. Hvornår var jeres børn afsted første gang?

I dag var det et par flade piger, jeg hentede fra børnehaven og dagplejen. Heldigvis var der kommet en pakke med lidt nyt til Bean fra Zaras fine Soft Collection – selv bukserne faldt i god jord og den ene kjole måtte på med det samme. Jeg har samlet mine favoritter fra kollektionen her. Det meste passer så fint ind i min æstetik og pasformen er som regel god til min lange, smalle pige. Som i øvrigt bruger str. 6 år.

soft

1 – handmade frakke (der står, den kommer på lager igen, og så sidder jeg klar ved tasterne) // 2 – kjole med smykkebroderi // 3 – ‘karamelblusen‘ som Bean døbte den // 4 – bløde overalls – eller ‘dansebukser’ // 5 – taske // 6 – ternet kjole (som måtte på med det samme) // 7 – handmade kappe (som også skulle komme på lager igen; jvf. 1)

Du kan læse mere om de to pigers venskab HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagkanter, misundelse og en date night, der er udskudt på ubestemt tid