Dåb, navngivning og skytsforældre

Rabatkode til sund og lækker legemad

[ ANNONCE ]

Noget af det, der igennem de sidste år er blevet leget allermest med herhjemme er Beans legekøkken. Ikke mindst fordi køkkensagerne og maden også kan bruges til teselskaber med bamser og kan indgå i alle mulige andre lege. En gulerod kan eksempelvis fint bruges som Olafs næse mellem to bObles Donuts.

Stod det til mig, havde Bean en kæmpemæssig samling med samtlige ingredienser og madvarer til sit køkken – og masser af køkkenudstyr. I træ. Lækkert, lækkert træ med gode detaljer. Det har vi desværre ikke plads til, og måske vil det også mest være for min egen skyld. Bean elsker at lege med sine kager og ispinde (bl.a. en trælagkage hun fik i 1-års fødselsdagsgave og som stadig er blandt favoritterne), og det er frygteligt fristende at shoppe amok i ‘søde sager’ til legekøkkenet. Dog, ligesom det helst skal være i den virkelige verden, så synes jeg også, der skal være noget sundt og godt at eksperimentere med i de små gryder og pander.

Da vi fik tilbuddet om at vælge lidt forskelligt Le Toy Van fra barnetsverden.dk, gik jeg derfor efter fisk og grønt. Bean er vild med de smukke fisk (med GLIMMER på, mor!) og de kan både spises og bruges på yogamåttens imaginære hav, når hun leger delfin.

 photo DSC_0056_zpsa6p09ecm.jpg
 photo DSC_0049_zpsh3o4wxcz.jpg
^^Menukortet er en samling opskrifter fra Normann Copenhagen, som er limet på et clipboard. Så er det let af finde dagens menu.

Vi er ikke kræsne herhjemme. Ikke fordi Bean spiser alt, der bliver sat foran hende. Slet ikke. Men vi bruger aldrig ordet. I stedet er vi madmodige. Alting bliver smagt på, duftet til og nogle gange spist. Andre gange blankt afvist. Så kan man måske i stedet lide det næste gang. Sådan er det gået med broccoli af alle ting. Sidste gang Bean smagte på de grønne stilke, fandt hun ud af, at hun faktisk godt kan lide dem nu. Derfor synes jeg også, det er en god idé at have alle mulige sunde og gode sager side om side med kager og is i legekøkkenet. Særligt, når de både er gode at lege med og smukke at se på.

Jeg har fået lov at dele en rabatkode med jer. Koden er ‘ostfronten’ og giver 12,5% rabat på alt Le Toy Van hos barnetsverden.dk den næste uge.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Jeg har altid været vild med broccoli, også som barn, og havde egentlig altid undret mig over at så mange børn ikke kunne lide broccoli. Så gik det op for mig, at hjemme hos os blev broccoli kaldt “spiseblomster”, og hvad var en sejere madvare end en blomst der kunne spises?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Hvor ER det fint! Spiseblomster er da et fantastisk ord. Længe leve dine kreative forældre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvor skal koden tastes? For når jeg taster den under gavekode, siger den at koden ikke er gyldig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Åh, hvor træls! Jeg hører lige med barnetsverden og vender tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåb, navngivning og skytsforældre