Der bor en tyk, tysk mand hjemme hos os

Store forandringer og bløde drømme

Til sommer kommer vi til at rykke rundt på funktionerne herhjemme – de rumlige af slagsen, forstås.

Vi har bestemt os for at bytte soveværelse med pigerne, så de kan få lidt mere plads til at lege og udfolde sig. Reelt set har vi jo kun brug for et sted at sove, og ser vi bort fra at jeg kunne sove på en knoldet roemark i øjeblikket, så er en seng jo det eneste møbel, der er decideret uundværligt i et soveværelse. I modsætning hertil har især Bean, men også i stigende grad Lillesøster brug for et sted der er deres eget. Et børneunivers, hvor døren kan lukkes, hemmeligheder hviskes og legen udfolde sig helt frit.

Jeg er i fuld gang med at samle et inspirations-board på Pinterest med idéer til børneværelset, men vores soveværelse skal også opgraderes lidt. Nye farver på væggen, måske et mørkt tapet med print. Et sengetæppe i vasket hør. Et par lækre sengelamper. Mon ikke jeg også kommer til at skrive lidt mere om det. Og pinne en smule.

Hvis pladsen var til det, ville jeg ikke tøve med at investere i en bæredygtig seng – men det ender sandsynligvis med en indbygget løsning for at udnytte alle centimeter i rummet. Til gengæld vil jeg elske at opgradere madrasserne til nogle, der kan forbedre søvnkvaliteten på den smule søvn, jeg faktisk får.

Auping åbner deres nye flagshipstore på torsdag, og jeg planlægger at kigge forbi med pigerne og lure på både senge (a girl can dream!) og ikke mindst madrasser. Madrasserne starter på knap 5000 kr, og det er jo nærmest det samme som i IKEA – men med en noget anden teknologi i sig og markant bedre muligheder for at customize størrelsen. Bl.a. kan de fås i længde 210 – og når man er en mand på 2 meter, der altid har sovet i lidt for små senge, var det måske på tide med en vertikal upgrade. Madrasserne bliver i øvrigt produceret, når de bestilles, så der er ikke et kæmpe overskudslager – det handler om bæredygtighed, og det er jeg altså ret stor fan af. Jeg har trods alt sat et par børn i verden, der gerne skulle overtage en planet, der er til at bo på.

auping_essential_bed_coral_red_straks_in_jouw_slaapkamer

… og nej. Jeg får helt sikkert ikke Jonas med på en rød eller koralfarvet seng. Billeder fundet hos Auping.

Jeg er i øvrigt helt syg med Aupings klassiske Cleopatra-daybed fra 50’erne. Vi lurer på at udskifte sofaen, der efterhånden har udtjent sin værnepligt og jeg kunne godt ønske mig at erstatte den med en smuk daybed. Se lige engang hvor pæn den er!

ed0a19be3b2d9ccc7f00d79267c18d52

Den nye brand store for Auping er på Østerbrogade 109, og fra på fredag er butikken åben for at kigge, prøve og høre mere om Aupings produkter og bæredygtige profil. Læs mere her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der bor en tyk, tysk mand hjemme hos os