Jeg elsker dig. Jeg kan bare ikke lide dig lige nu.

Sengedrømme til Bean

Efterhånden er det blevet en selvfølge at Bean lægger sig til at sove på sit eget værelse – i sin egen seng. (Hvorfor vi ikke ‘rigtig’ samsover længere, kan du læse om HER) Det sker med mellemrum, at hun sover hele natten dér. Det betyder, at vi for alvor er på udkig efter en ny sengeløsning til hende. I en størrelse, der kan følge med en del år fremover. Det er i al fald planen, for der er grænser for, hvor stor en seng, der rent fysisk kan være på det lille værelse.

Vi tænker også i, at der måske skal kunne være plads til en Lillesøster-seng på et tidspunkt, og så bliver pladsen endnu trangere. Det er slet ikke utænkeligt, at vi helt er nødt til at gentænke værelsernes funktion på sigt, men indtil videre er det børnesenge, det handler om. Jeg har kigget, luret og drømt om lækre, lækre løsninger. Nogle er helt udenfor både plads og budget – andre måske mere realistiske. Ingen beslutninger er taget endnu, så input er meget velkomne!

Bean ønsker sig en køjeseng, fordi hun så gerne vil sove med Lillesøster, og selvom den slags fylder en masse, så er der jo en slags fremtidssikring i den, når Lillesøster engang skal ud af soveværelset.

senge til bean

1 – Den ultimative luksusudgave må være Aupings Auronde køjeseng. Den er smuk, bæredygtig og kan fint bruges som gæsteseng også. Bean og jeg så den for nogle uger siden, og Bean elskede konceptet og klatrede rundt i sengen. Sovekomfort er i top og jeg er vild med det både strømlinede og bløde design. Den er dog for stor til værelset.

2 – Beans værelse er lillebitte. En fold-ud-seng (eller ‘Murphy Bed’) er en pladsbesparende løsning, der også frigiver gulvplads om dagen. Denne køjesengsudgave er ret fin, synes jeg. En tømrerbygget løsning er nok svaret på fold-ud-senge, for jeg kan ikke finde det store udvalg herhjemme.

3 – IKEA er selvfølgelig også med på listen. Denne vendbare seng, ved navn KURA, er relativt afdæmpet og så vidt jeg kan se, er der mulighed for at lave to sovepladser i den.

4 – Oliver Furniture laver smukke og nostalgiske møbler. Jeg kan vældig godt lide denne udgave af en køjeseng, der minder om Juno-sengens klassiske linjer.

5 – Skal det være design, så lad det være design! RAFA-sengemodulerne er gudesmukke. Jeg er vild med fleksibiliteten i systemet.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

3 kommentarer

  • Anneli

    Vi er er også så småt begyndt at lede efter “den rigtige” juniorseng til Frk. H. Vi har længe praktiseret samsovning på deltid – hun puttes i egen seng, og kommer ind til os, når hun vågner i løbet af natten. Fra den ene dag til den anden vil hun dog pludselig ikke puttes i sin stokkeseng længere, så nu bliver hun puttet på den madras på gulvet, som M og jeg ellers plejer at ligge og slumre på, når vi venter på hun falder i søvn. Eller som hun bruger til at hoppe højt på – en højtelsket aktivitet. Hun elsker madrassen, men moderen især synes altså også, at hun skal have en “rigtig seng”… Jeg synes at Oliver Furnitures model er SÅ fin, men også alt for dyr til vires økonomiske prioriteringer… Vi har kigget på Flexas juniorsenge, da eftergivende er af god kvalitet, og i tillæg med jævne mellemrum er til salg brugt til en fornuftig pris. Jeg synes designet er klassisk og fint, og så tiltaler det mig at der er så mange kombinationsmuligheder. Jeg er eksempelvis helt sikker på at Frk. H ville elske en halvhøj seng, som hun kan bygge huler under, men synes endnu hun er en tand for lille til at “sove i højden”. Flexas seng kan bare forhøjes, når hun er parat, og eftersigende uden at resultatet bliver vakkelvorn…
    Ellers har jeg også kigget lidt på My Family Deal, som har mange inspirerende sengeløsninger. Men jeg aner ikke hvad kvaliteten på dem er… 😬 Tror vi ender med en Flexa her.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      De er også rigtig fine – men du kender vores udfordring med pladsen 😉 Jeg tror måske vi ender med en skrædder-snedkereret løsning til det lillebitte værelse.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anneli

    Ja, det er en god udfordring du/I har foran jer på det lille-bitte, men virkeligt hyggelige værelse. Det bliver da helt sikkert über-sejt med en skrædder-snedkereret model!! Kan ikke forestille mig andet, end at du får skabt noget både virkeligt funktionelt og noget, der er virkeligt pænt (både for små og store) at se på 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker dig. Jeg kan bare ikke lide dig lige nu.