Børn og fulde folk

Kom med hjem til Bean – indretning af et lillebitte børneværelse

Børneværelser har mere end de fleste andre af boligens rum potentialet til at være fantastiske. Man ‘må’ lege mere med indretningen og der er højt til det proverbielle loft. Jeg ville elske at have masser af kvadratmetre til at skabe rum i rummet – en hemmelig hule (forbudt for voksne), en garderobe kun til udklædningstøj, masser af opbevaringsplads til al legetøjet på en lettilgængelig måde. Et roligt soveområde og en hyggelig læsekrog. Et sted, hvor man kunne klatre på ribber, gynge, svinge og tumle.

Beans værelse er lillebitte. Som i. Lillelillelillebitte. Det er en bid af vores soveværelse, som er omdannet til separat rum af en skillevæg med skydedør, og det er vel omtrent 1,5 x 3 meter.

Det har mildest talt givet nogle udfordringer på indretningsfronten for at få plads til bare lidt funktioner. Hovedparten af legetøjet bor i stuen; herunder legekøkkenet og alt Lego og Playmobil. De fleste bøger er også herinde. Til gengæld er det lykkedes at få plads til en seng, et klædeskab til alt børnetøj, bamser, klæd-ud-kasse og lidt nips og hyggeligheder. Læs mere om det hele under billederne.

 photo DSC_0014_zpsntvkt7mj.jpg
 photo DSC_0026_zps2eyow4kh.jpg
 photo DSC_0018_zpscecx3zeo.jpg
 photo DSC_0019_zpspdajay9c.jpg
 photo DSC_0016_zpsabl5y7vj.jpg
 photo DSC_0015_zpsfok8wfj6.jpg
 photo DSC_0029_zpsxmm2ty4z.jpg
 photo DSC_0035_zpsyyxhjjn9.jpg
 photo DSC_0033_zpsfjkpsmai.jpg
 photo DSC_0027_zpsh2h4caqj.jpg
 photo DSC_0034_zpsx88bnl4d.jpg
 photo DSC_0041_zpsuho2tvnz.jpg
 photo DSC_0032_zpssnbybxeb.jpg

Tapetet er fra Ferm Living og jeg elsker at det er lige dele grafisk og fantasifuldt. Det er ikke et, man vokser fra. Der kan indrettes forskelligt omkring det. På den skrå væg er der malet en sart lyserød efter Beans ønske, og på gulvet ligger et Oona-tæppe i rosa nuancer. Det er lækkert og blødt at sidde på og isolerer godt mod kulde fra gulvet. Skabene er køkkenskabe fra IKEA.

Sengen er en gammel Juno-model. Med original maling und alles, og den har vi ejet siden jeg var gravid med hende. Den er snart for lille, men vi er igang med at overveje nye løsninger. Sengetøjet er en særudgave af Soft Gallerys ugleprint og er en gave fra LirumLarumLeg i anledning af deres 10-års fødselsdag. Vi har det i forvejen i den grå udgave, og det er så smørblødt.

Løvehovedet og den lille vægreol er begge loppefund, mens plakaten er fra Louisiana. Egentlig var den tænkt til stuen, men Bean ville rigtig gerne have den ind til sig, og jeg synes den passer helt perfekt. Kæphesten er fra min egen barndom og fundet i Odense i start 90’erne, så vidt jeg husker. Min mor har givet den nyt seletøj.

Den lille sættekasse bruges til fund fra gader og stræder. Flotte sten og fjer og andre børneskatte flytter ind her og udskiftes løbende. Peter Plys har min søster vist klunset da Bean var baby og han er en rar krammetype. Opslagstavlen er også i konstant forandring, og lige nu er den fyldt med hjerter og andre tøsedimserier. Det er en billig korkmodel fra IKEA beklædt med et stykke stof fra mine gemmer.

Skyen er hjemmesyet efter fri fantasi. Det lille smykkeskrin indeholder både ‘makeup’ og hår-dimser. Og Batman-logoet? Hvilket pigeværelse er komplet uden lidt superhelte-gear 😉

Fik jeg det hele med? Spørg endelig, hvis der er mere I vil vide.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

6 kommentarer

 • Stine

  Det er da det hyggeligste lille værelse! Hvor meget bruger hun det? Vi har et stort værelse til vores datter, men det er ærlig talt ret spildt, eftersom hun og al legetøjet jo alligevel er i stuen 🙂 Jeg har ellers forsøgt mig med gynge og forskellige rum i rummet, men det er ikke noget, der trækker endnu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Altså, hun leger også allerhelst hvor vi er. Men af og til vil hun gerne være alene derinde. Og når der skal klædes ud og sminkes, så er voksne forbudt. Når der er veninder på visit, så er det også på værelset, de holder til. Det er kommet i løbet af det seneste år, og jeg tænker, det bliver mere fremover.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Øh… Du behøver ikke gøre den her besked offentlig. Ville bare spørge om du ved at dine fotos i indslaget tilsyneladende linker til photobucket med næsten 1400 billeder i. Tænkte at de måske er private… Tak for en dejlig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er faktisk kun blogrelaterede billeder, der gemmer sig derinde, men tak for heads up! Jeg kigger lige på de link 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et virkelig virkelig fint lille værelse. Min datters værelse er også helt mikro og det giver bestemt nogle udfordringer.

  Tak for inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak 🙂 Dejligt, hvis du kan blive inspireret. Jeg har pt. hovedbrud over hvordan søren vi får plads til en seng i hel længde…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn og fulde folk