Kan du ses i trafikken? (HUSK nu de reflekser!)

Heels for work – og tip til en billig uldfrakke

Jeg har tusind ting om ørene, så jeg gør det lige lidt let for mig selv med et par shoppingtips. Håber, I overlever.

Efter jeg er blevet nogens mor, så er det sjældent, de helt høje hæle ryger frem fra skabet. I al fald til hverdag (og i weekenderne for den sags skyld!). Engang levede jeg nærmest i hæle. Også selvom jeg ifølge mit pas er 177 cm. (Skisme heldigt, at Jonas er flotte 2 meter. Så er jeg stadig ‘lille’ selvom jeg har 10 cm hæle på) Mens jeg var på barsel var skoene flade som pandekager (her er jeg nødt til at sende en omgang totalt usponsorerede kys afsted til Angulus. Rågummisåler plus pænt læder. Det er så genialt tænkt! Og så er det altså ganske få firmaer, der laver sko som man har lyst til at putte både sig selv og sine børn i.)

Nu, hvor jeg for længst er tilbage på arbejde, så dukker lysten til hæle op igen af og til. Havde alle mine arbejdsdage foregået ved skrivebordet, så var det intet problem. Men. De hæle, jeg vælger, skal kunne holde til at jeg potentielt er på fødderne en hel dag, i tilfælde af ekstra travlhed eller sygdom.

I mandags var jeg så svineheldig at få et par kollektions-prøve-Tamaris-sko (det er muligvis den eneste fordel, jeg nogensinde har haft af mine str. 40-plader!), og dem testede jeg fuldt ud i går. Min cykel fik nyt lys på, så jeg gik til og fra arbejde. Det er måske lige frisk nok første gang man har nye sko på, men ved I hvad? Det var intet problem. Jeg kan slet ikke mærke i hverken ben, knæ eller fødder at jeg havde hæle på og gik langt i den hele dagen i går. Det kan vi lide.

Hvis du (også) er på udkig efter pæne sko med arbejdsvenlige hæle, så kan du finde dem lige HER – de er i læder og ruskind og jeg er vild med kilehælen og den lille gulddetalje. Jeg er altså også nødt til (jo, jeg er) at smide et link op til min nye, sartrosa uldjakke. Den er til særpris hos Zara til 299 DKK (!) og jeg kommer til at bo i den hele vinteren. Bean mener, det er min prinsessejakke, og det er jo heller ikke en skidt ting. Det er i al fald mange mil bedre end at være ‘sure mor’

goodies

uldjakke // støvler

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Virkelig pæne heels <3 Mine dage foregår pt. i flade sko. Wonder why:) Men hold kæft jeg kan savne at spankulere rundt i killer heels hele dagen. Ja, mine fusser savner det ikke, men altså… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Ja, de er så pæne. Og komfortable! Men hæle generelt er bare ikke mave- eller barselsvenlige. Undtagen til særlige lejligheder, hvor man også ved, man kan sidde ned! Tuuuusind tak for tip <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan du ses i trafikken? (HUSK nu de reflekser!)