Østfronten tester: Sort/hvid hudpleje fra Dennis Knudsen

Billig og fin påskepynt: DIY

Et lille tip til et lillebitte og utroligt overskueligt krea-projekt med børn: I øjeblikket kan man få nogle fine, hvide og helt enkle keramikæg i Tiger-butikkerne. De kommer i en pakke med 2 æg, 1 lillebitte pensel og 4 minibøtter med pastelfarvet maling til en gylden 20er. Jeg havde egentlig tænkt, at det var et projekt for Bean og jeg, mens Kæreste var i New York, men tiden i den uge gik så hurtigt, at vi aldrig nåede det.

I morges var der tid, ro og overskud fra alle (åh, jeg elsker weekendmorgener uden planer!), så Bean og jeg gik direkte fra yoghurt og Krammere til krea-leg, mens Kæreste ryddede op. Bean var helt med på konceptet og sad dybt koncentreret og malede sit æg. Faktisk syntes hun, det var så dejligt, at hun endte med at overtage mit æg også – derfor hænger der to matchende, abstrakte påskeæg til tørre. Jeg har ret meget lyst til at købe flere og male sammen med hende (og måske også Kæreste) – for de må da være den perfekte påskegave til olde- og bedsteforældre.

 photo IMG_1107_zps309db3fa.jpg

Selvfølgelig er der lidt oprydning efter at have malet med en tumling, men det var nærmest ingenting – Bean var meget omhyggelig med kun at male på ægget (og lidt på æggebægeret, det stod i)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Østfronten tester: Sort/hvid hudpleje fra Dennis Knudsen