Hvordan en træls mandag bliver lidt mere festlig

Birds of a feather – Beans første fastelavn

 photo fastelavnsfugl_zps2db53a83.jpg
 photo DSC_0086_zps423d6a12.jpg
 photo DSC_0090_zpse3ca4b69.jpg

Sidste år var Kæreste på barsel med Bean, og vi syntes ikke, det var ikke super-oplagt at holde fastelavn med en baby på 10 måneder, der ikke ville fatte konceptet. (Men selvom vi ikke klædte hende ud, så var jeg selvfølgelig ved at dø over alle de fantastisk søde baby-kostumer, jeg fandt på nettet)

Derfor var det Beans første fastelavn i dag i VHD, hvor de gik all in på oppyntning og udklædning. Bean kan ret godt lide hele klæd-ud-konceptet (altså; vi gør det mest i danseskørter og hatte, men alligevel), så derfor skulle hun naturligvis have et kostume. Kriterierne var, at hun skulle kunne bevæge sig frit, og at jeg skulle lave det selv uden for meget besvær. Min mor har gennem tiden syet de mest fantastiske kostumer til Søsterlil og jeg – Rødhætte, fe, klokkeblomst og Pippi Langstrømpe (komplet med garn/piberenser-paryk) bare for at nævne nogle få, og den tradition vil jeg gerne fortsætte.

Inspireret af hende her fik Bean derfor et par smukke, farvestrålende fuglevinger (Dog syet fast på en bluse i stedet for bundet om halsen). Efter først lige at skulle finde ud af, hvad det hele gik ud på, så endte hun med at være fan af vingerne og har fløjet rundt hele formiddagen.

… det er i de her situationer, det går op for mig, hvor stor min lille pige er ved at blive. Og hvor hurtigt hendes udvikling går i øjeblikket. Hvor meget hun forstår, husker, ræsonnerer og reflekterer over tingene. Lige om lidt bliver hun 2 år gammel. Det er jo kæmpestort!

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Hvor er det bare et fint kostume!
  Var det svært at lave, jeg havde selv overvejet samme koncept, men valgt at sy fe-kjoler…
  Jeg synes bare det virkede som om at der er en masse pille arbejde?
  Men flot er vingerne blevet! 🙂
  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak 🙂

   Nej, det var faktisk ikke så galt – det, der tog længst tid var at klippe fjerene, men i str. Bean er det trods alt overkommeligt. Umiddelbart lyder fe-kjoler som et større projekt end vinger, synes jeg! Sejt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan en træls mandag bliver lidt mere festlig