Jule-overvejelser - pakkekalender eller ej

Arrow – pæne muskler til mor og superhelt til far

Jonas er comics-fanatiker. Så meget, at vi har 7-8 hyldemeter med comics i reolen – plus det løse på loftet. Derfor plager han altid om at vi skal se superheltefilm og -serier, og der er en oooorn’lig bunke af dem på Netflix (jo, du gør, skat!). Som regel gider jeg ikke, for historierne er ulogiske og superkræfterne for mærkelige. Så han ser film og serier, mens jeg blogger i sofaen. Det fungerer ret godt. For nylig blev jeg imidlertid suget ind i Arrows univers; ikke mindst fordi helten er mere end almindeligt veltrænet (uden at det bliver for meget, du ved. Lige den rigtige mængde muskler og definition sammen med et maskulint ansigt. I like) Og træner ofte parkour i sin underjordiske hule. (Jonas tjekkede. Han er faktisk en real life parkour-ekspert, hvilket gør det noget sejere)

Setuppet er lidt Batman-agtigt, for helten har ingen magiske evner, men til gengæld en farlig masse penge, en imponerende fysik og evner med en bue, en traumatisk oplevelse i bagagen og et team af dygtige hjælpere… og efter et par afsnit, hvor jeg mest kiggede på manden, så blev jeg faktisk fanget så meget af historien, at vi ofte ender med liiiige at tage et afsnit mere inden sengetid.

Arrow_promo_-_Destiny_leaves_its_mark_-_rock_background
I’ll be like:
drooling
drooling woman

Hvad ser I i øjeblikket?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Onde, onde kvindemenneske. Nu kommer jeg (endnu længere) bagud med mit arbejde. Must – watch – now…. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   HAHA – jamen, han er så PÆN altså! Maskulin på den helt ‘rigtige’ måde. Jeg ville sige, jeg beklager. Men det gør jeg faktisk ikke 😉 Enjoy!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule-overvejelser - pakkekalender eller ej