Et pip fra provinsen og min seneste craving

Pæne tasker skal man da have

… og det er ikke dem, der sidder mellem navlen og kravebenet, jeg taler om. Næh, du. Det er tasker, der rummer ens vigtigste ting og sager og samtidig er både pæne og praktiske.

Sådan en har jeg netop i dag hentet på posthuset. Altså; når der er 60% hos Ganni er det simpelthen for godt til at lade være, og den her taske er simpelthen så FIN. Og anderledes. Og den helt rigtige størrelse. Ikke for stor og ikke for lille.

Jeg er vild med faconen, der er en mere rummelig og edgy udgave af en bumbag. Og som en skøn overraskelse er der mange flere praktiske rum indeni end jeg kunne se på billederne (note til Ganni: mere info på shoppen, tak!)

 photo a0551_zpsedbc116b.jpeg

Vi bliver gode venner, tasken og jeg. Det kan jeg mærke.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et pip fra provinsen og min seneste craving