Cheesecake-date

Værktøjsskab på den pæne måde

DSC_0071 DSC_0074

Jeg er en glad mor, for der er ikke længere værktøj placeret alle mulige og umulige steder i andelen. Vi er nu nede på to steder med power tools udover dette fine værktøjsskab – direkte importeret fra et sløjlokale et sted i provinsen.

Jeg har ikke tænkt mig at gøre noget ved det, for jeg kan egentlig rigtig godt lide patinaen og brugssporene. Farven hænger også fint sammen med Europa-kortet på væggen (komplet med USSR, Vest- og Östtyskland!)

Ovenpå skabet er der blevet plads til lidt mig, lidt Kæreste og lidt Bean. Stauning-portrættet fra ’35 (I ved, ‘Stauning eller Kaos’-kampagnen) arvede jeg efter min elskede farmor, pengesedlerne med bl.a. Gandhi stammer fra Kærestes rejser i Indien og Normann-flyet er Beans (men pt. uden for rækkevidde, for hun leger lige lovlig vildt med det)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake-date