... totalt unødvendig, men fantastisk yndig!

Julestemning og forventningens glæde

 photo DSC_0008_zps1f1c7a22.jpg

 photo DSC_0010_zps7b429130.jpg

De sidste 10 år har jeg hvert år lavet en pakkekalender til Søsterlil, og i år er ingen undtagelse. Tricket (har erfaringen lært mig!) er at gå i gang i virkeligt god tid – så bliver gavelageret lige så stille større. Som regel dukker den første gave op i løbet af sensommeren. I øjeblikket er Søsterlil i London for at besøge sin kæreste, der læser derovre i et år, men når hun kommer hjem, ligger der 24 små gaver og venter på hende og december.

Papir og dato-labels er fra Søstrene Grene.

Julekalendrene har taget opstilling sammen med Kähler-vasen og Jeppe Heins Mirror CastleJeg stod længe og overvejede, hvilken jeg skulle købe, men endte med den børnevenlige fra Summerbird, så hele familien kan deles om godterne. Søsterlil kom forbi med voksenudgaven fra Bülow – og jeg glæder mig til at gå i gang med begge dele.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

... totalt unødvendig, men fantastisk yndig!