Ingen december uden glögg

Vel?
Jeg elsker at afprøve nye typer af glögg og jeg er særligt vild med den fra årets julestue, som I får opskriften på her*, men mindst éen gang i løbet af december vil jeg også gerne smage traditionel rødvinsglögg med varme rosiner og mandelsplitter og hele molevitten.
Forleden var Kæreste, Bean og jeg på en af de utallige Østerbro-cafeer og troede, vi skulle sidde en halv time over diverse varme drikke og søde sager. Bean var dog ikke enig, og ville meget hellere ned til Sortedams Dossering og fodre ænder. Såe… gæt, hvad der skete? Jep, svaner, duer, ænder og måger fik dejligt brød af en storgrinende Bean.
*Opskriften er tyvstjålet fra Bo Bedres julebog 2013 – men jeg synes, at et enkelt granatæble giver riiiigeligt med kerner.
Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’
Ingen kommentarer endnu