Glad i bad

– og han kan godt begynde at glæde sig!

 photo DSC_0028_zps46254f64.jpg

Gaverne til Kæreste er købt og pakket ind og ligger nu et hemmeligt sted og venter på, at det bliver juleaften.

Jeg elsker at købe gaver, og hvis jeg kunne, ville jeg give mine allerbedste mennesker hele verden – eller som minimum betale fx deres studiegæld ud!. Det kan jeg bare ikke, og eftersom penge ikke hænger på træerne heromkring, så har vi aftalt at vi i år har et budget på 200 kr til hinandens gaver. Så er der også råd til julehygge måneden igennem og vi ender i plus til 1. januar. (Her må jeg så tilstå med bøjet pande, at jeg er kommet til at overskride budgettet en smule og er landet på 239,95. Til gengæld er gaven til Bean så lidt billigere end budgetteret – men vil helt sikkert vække enorm jubel)

For 200 kr kan man ikke få alverden, så dyre, lækre kaffe-kapsel-maskiner og overdådige kroophold bliver det ikke til i år. Til gengæld synes jeg faktisk rigtig godt om den udfordring, der ligger i at finde noget, der både er fint og billigt, og jeg er endt med ‘noget han sandsynligvis ønsker sig’ og ‘noget, jeg er sikker på, han bliver glad for’.

Hvad er jeres julegavebudgetter?

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook eller via Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glad i bad