Du skælder mig hele tiden ud!

Hvis man ikke har noget pænt at sige…

… skal man holde sin mund.

Men brok kan jo være ret god underholdning. Også selvom det er et emne, der kan gøre éen i vældigt dårligt humør.

Derfor gider jeg ikke bruge ret meget spalteplads på dagpengesystemet og dets nedværdigende, mistænkeliggørende, formynderiske tilgang til arbejdssøgende. For det er for pokker ikke for sjov, jeg er med i det. Og jeg gør faktisk alt hvad jeg kan for at skabe plads til mig i det dér pulserende erhvervsliv. Nå.

I stedet får I et billede af menuen mandag aften, hvor jeg i ren trods gik all in bøffer og sovs. Dog var der ‘lime’vand i stedet for rødvin på bordet – jeg var stadig mærket af lørdagens bryllupsudskejelser (man er jo ikke 20 længere!)

Bean var, som man måske kan se, ret tilfreds med bearnaise-resultatet, og Kæreste var behørigt imponeret.

I dag har til gengæld været god.

Et spændende møde (som jeg nok skal fortælle mere om), en dejlig snak med min dygtige veninde (og nu er den smukke grafik, du kan vinde lige her i hus) – og i aften skal jeg ud med tre gode venner.

Dagpenge, schmagpenge!

12 kommentarer

 • Dagpengesystemet, jobcenter, frister, mistænkeliggørelse og alt det der SUCKS, big time – bum!! har selv været der i godt og vel et år inden jeg fik tiltusket mig et styk job. Jeg føler med dig, og håber du snart kommer ud af jobcenterets klamme klør! Men sikke en skøn middag du fik stegt, rørt og gjort! Ummenum siger jeg bare!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen bare så trist, at det, der skulle være en hjælp og en håndsrækning, i stedet er et bureaukratisk helvede, som man ikke bør ønske for sin værste fjende at havne i. Jeg håber for dig, at du snart finder en varig vej ud af moradset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes brok er helt i orden, hvis det er berettiget, som jeg ikke er et øjeblik i tvivl om, at dit brok er. Og faktisk er det jo netop også det, man skal kunne bruge sin blog til – at BROKKE sig helt vildt og voldsomt, hvis det er det, vi har behov for. P.s. lækkert med bearnaise – uhmmm! P.s.s. Du får snart et job – basta

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P.p.p.s Går du ikke snart sådan en 'Giv mig besked ved opfølgende kommentarer'-knap? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ved, at jeg er med dig hele vejen i det her, så al brok er tilladt;) Glæder mig dog til at høre om din spændende samtale! Er det mon noget med nogle projekter, lokke lokke?P.s. Sender du lidt bearnaise den her vej?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber også på, at noget snart lykkes med det dér jobjagt. Synes ikke ligefrem, jeg ligger på den lade side!Middagen var SÅ lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også mig. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • True, men man gider bare heller ikke være 'hende den sure'! Ja, bearnaise skal man ikke kimse ad, og Meyers 'snydeversion' var superlækker og superenkel. Like.PPS – det håber jeg også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det havde jeg slet ikke overvejet, men det var da en fin idé!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I know. Og jeg ved jo, at det godt kan lykkes – men sådan en samtale kan bare sende alle de træls tanker lige lukt tilbage i hovedet… suk. Håber, det går fantastisk i dit job!Jeg skal nok sige mere, når der er signaturer og aftaler på plads – pwomise!PS: Den når nok at blive lidt træls i posten, men jeg smækker gerne en portion mere sammen til en fællesmiddag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er sjovt, hvordan de samtaler, der burde være motiverende og virke som en hjælpende hånd, bare har den stik modsatte effekt. Håber dog, du har fået skudt de trælse tanker væk igen. Og tak, det nye job er super spændende! Men også hårdt – deraf blogstilhed, sorry. Skal nok komme på banen igen.Krydser fingre og alt det andet for snarlige signaturer og aftaler – hvor er det spændende!!!:):):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er på retur – heldigvis 🙂 Glæder mig til at høre mere om det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du skælder mig hele tiden ud!