De små glæder

Når man ikke har noget pænt at sige…

Forleden fik jeg en lidt træls kommentar på Instagram. Dem er der heldigvis virkelig langt imellem. Virkelig langt. I hele bloggens levetid har der været 5-10 kommentarer, jeg er blevet rigtig træt af, og jeg synes det er så dejligt med den gode tone, som I alle har. Der er altid plads til spørgsmål og undren og konstruktive input. Der er plads til forskelligheder og uenigheder og til at vi ikke alle er ens eller træffer de samme valg. Udgangspunktet er det samme – at vi vil gøre det så godt som vi kan. At vi gør det så godt vi kan! Uanset om vi hjemmeføder, samsover, langtidsammer og arbejder deltid eller træffer helt andre valg. Man kan sagtens være uenig og diskutere på en sober og ordentlig måde. Det ved jeg, for det var vi gjort flere gange.

Men. Hvis man kommenterer med noget, der er forklædt som spørgsmål, men som i virkeligheden er en bedrevidende og dømmende pegefinger, og endda ikke forstår et venligt vink med en vognstang – så ryger man ud. Kommentar und alles. Beklager. Det er ingen grund til at sprede dårlig stemning på mine kanaler (eller i det hele taget – men det er en helt anden snak). Mit hus, mine regler.

Jeg ville egentlig have skrevet lidt mere om det her med at tale pænt til og om hinanden i den digitale sfære, men Lillesøster har hostet non-stop i 90 minutter og som følge deraf ikke kunnet finde ro overhovedet (og holdt sin søster vågen i tilgift), så jeg er helt smadret i hovedet, og jeg tvivler ærligt talt på, at jeg ville kunne skrive uden at blive alt for besk og sarkastisk i tonen.

Når man ikke har noget pænt at sige, I ved…

img_9201_grande

^^Billede lånt hos Paelas. Find strikkehæftet HER

… så kan man jo vise noget virkelig sødt i stedet. Har I set, at Paelas har lavet det mest nuttede strikkehæfte, jeg nogensinde har set? Det er nogle af deres mest populære opskrifter i dukkestørrelse, så dukkemor og dukke kan matche! Jeg kastede mig ud i at strikke en af Lillesøsters cardigans i miniature, og det var SÅ hyggeligt, så jeg klikkede med det samme hæftet (som sælges til introduktionspris indtil 31. maj) i kurven og gik i gang med det samme.

Når man har en så dedikeret dukkemor hjemme som jeg har, så er det skønt at kunne hygge om hende med speciallavet dukkegarderobe. Dukkestrik er hurtigt af pindene (jeg strikkede næsten hele romperen i går med meget begrænset strikketid) og det er så fint til at få brugt alle garnresterne. Jeg har også shoppet lidt Liberty-stofrester til at sy matchende kyser, skjorter, kjoler og frakker. Det bliver en ret misundelsesværdig dukkegarderobe, hvis jeg når alt det, jeg har tænkt mig.

skaermbillede-2017-05-29-kl-8-44-39-pm

Og nu er det også slut – som i HELT slut – med shopping for en rum tid. Vi har nemlig netop bestilt ny seng. Jeg fortalte lidt om det på min Instagramstory efter vores besøg i Aupings flagshipstore i weekenden, og nu er den endelige beslutning taget. Jeg glæder mig helt vanvittigt til den nye seng, og jeg kommer nok til at spamme en lille bitte smule soveværelsesindretning, når den er kommet hjem. Indtil 20. juni har Auping rigtig gode deals på totalløsninger af deres lækre (og bæredygtige) sengesortiment, så hvis I er ude efter ny seng, så er det et kig værd. Priserne starter på omkring 15.000 for basisløsningerne, og selvom det naturligvis er en god slat penge, så er det mere end en god deal på en højkvalitetsseng. Hvis du altså spørger mig.

4 kommentarer

 • Kirsten

  Åh tillykke med sengevalget. Vi fik også bestilt os en auping seng for et par uger siden i 2×2 meter 👌🏻 Glæder mig vanvittigt til den kommer. Og til at der er bedre plads om natten, når hende den lille har brug for at ligge i midten 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Jamen, jeg glæder mig jo så vanvittigt meget! Vi kommer til at gå fra 180 og ned i 140, men vi opgraderer mildt sagt i kvalitet som kompensation.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Tillykke med ny seng og sikke sødt dukketøj:-)
  Sure opstød er altid trælse, især når de bliver for personlige.
  Hovedet op og benene ned, bid evt. igen.
  Hilsner og pas på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små glæder