At miste sin strikke-mojo

Et (farligt?) tip om 40% på Comme Ci Comme Ca

Forleden svingede jeg cyklen forbi Saxogade på vej hjem fra arbejde. Eller. På vej hjem er måske så meget sagt, når det er i den diametralt modsatte retning af vejen hjem. Men jeg tog i al fald en detour for at kigge forbi Normas og ae lidt mere på de smukke kimonoer, kigge på papirkunst og lækre møbler – og for at få en kop kaffe og en god snak om bæredygtighed, om ansvarlighed og forældreskabets svære balancekunst med Anja, der er en af kvinderne bag de mange, gode initiativer og fine små butikker på Danmarks sociale handelsgade.

Inden jeg vendte cyklen og næsen hjemad for alvor, kiggede jeg også ind i Heidi & Bjarne, hvor de lige nu har 40% på alt (og det var ALT) Comme Ci Comme Ca indtil den nye kollektion rammer butikkerne. Der er så mange lækre basisstyles, og eftersom mit ældste barn åbenbart er vokset næsten 4 cm henover sommeren, så stumper en del af hendes leggings og bukser. Jeg fandt et par leggings i str 6, der er bløde som smør og passer hende perfekt. Koksgrå passer den monokrome mor perfekt, for det matcher alt andet i garderoben og er en praktisk børnehavefarve også.

21371406_10159269361775375_5918085317093380591_n

Jeg kunne godt have købt mange flere fine sager med hjem (for eksempel denne), men eftersom jeg øver mig i at shoppe efter behov frem for lyst, så blev det ved leggings til K. Men tippet er hermed givet videre hvis andre af jer derude har et hul eller to i børnegarderoben. Jeg tror ikke at der er frivillige ressourcer til at opdatere webdelen med de 40%, men så vidt jeg forstod kan man godt skrive til Heidi&Bjarne og så kan tøjet også sendes. Så vidt jeg forstod, så det kan også være, jeg har misforstået.

Det er egentlig tankevækkende, hvor lidt jeg kommer uden for min egen bydel. Som regel går min rute til arbejde og tilbage og det giver lidt sig selv med små børn, der skal hentes og bringes, men selv i weekenderne bliver vi som regel close to home. Og det er da fjollet, når man ikke skal længere end 3-4 km for at finde nye, fine oplevelser, små smørhuller og – det er bl.a. noget af det, jeg elsker ved København – et helt andet miljø. For selvom jeg elsker mit Østerbro, så er vi en relativt homogen masse herude, og jeg er egentlig varm fortaler for at lade børn opleve mangfoldigheder, som bl.a. Nørrebro og Vesterbro byder på i markant højere grad end lige her, hvor jeg sidder i min sofa. I takt med at pigerne bliver større, bliver det naturligvis også nemmere at rykke lidt ved rutinerne uden at det resulterer i gråd og tænders gnidsel for både voksne og børn. Det skal vi øve os i. At tænke uden for 2100, når vi skal på oplevelse i vores by. Ikke at der er noget galt med Østerbro. Der er en grund til at vi bor netop her, og jeg elsker, elsker, elsker bydelens mange specialbutikker, grønne oaser og stemning, men der er også andet i København. Det glemmer jeg af og til. Mon ikke det i virkeligheden gælder for ret mange af os, uanset hvor vi bor?

2 kommentarer

 • Maria

  Der er da ikke noget udsalg på hjemmesiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Nej, det er også det, jeg skriver. Det er der ikke frivillige ressourcer til, men jeg synes jeg læste på Heidi & Bjarnes egen instagram, så kan man købe med rabat over nettet sådan lidt af omveje. Der står bl.a.: Vi sender gerne, hvis du køber for min 300,- (webshoppen kan vi desværre ikke nå at ajourføre, da det går hurtigt lige nu, men send gerne en mail til anja@settlementet.dk hvis du bor lidt for langt fra Saxogade)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At miste sin strikke-mojo