Fredagsflad, men tæt på lykkelig

Overgangsjakker til børn – og en vinder

Jeg er vild med, når sæsonerne skifter. Lige nu er der et strejf af kølighed i luften – en sprød tone, der vækker minder og varsler efterårets komme. Og så elsker jeg altid at shoppe børnetøj. Måske for det der er en anelse praktik i det (de vokser jo så hurtigt!), og fordi det trods alt er mindre dyrt end tilsvarende tøj i str. mor.

Måske er der allerede nogen af jer, der har spottet Beans nye overgangsjakke til det tidlige efterår på Instagram (I ved, @ostfronten, hint, hint) – men jeg bliver gang på gang positivt overrasket over detaljerne og de mange fine styles i Zaras børneafdeling. Bean er nu i den største af deres baby-størrelser (den hedder 98, men svarer mest af alt til en 92 i mange andre mærker, synes jeg), så jeg er begyndt at kigge lidt efter tøj i ‘stor pige’ kategorierne. Det gør på ingen måde valgene lettere, og jeg må tilstå, at jeg flere gange har overvejet, om man ikke kan købe sådan en lækker bikerjakke på forhånd til næste år.

Vi har de sidste par år været virkeligt glade for at både have et termosæt og dermed praktisk legeplads/dårligt vejr overtøj – og så en lidt pænere jakke til Bean, som vi har brugt når vi skulle på besøg eller på forskellige udflugter. Det fungerer godt for os.

Jeg ved godt, at det her er lidt langt fra Østfrontens normale emnefelt, men bær over med mig. Jeg knuselsker Zaras udvalg, og jeg har fundet mine bud på de fineste overgangsjakker til små og store piger (og lidt fra drengeafdelingen også)

 photo overgangsjakkerzara_zps4b306482.jpg
1: Flaskegrøn garbadinejakke med liberty-agtigt foer (der muligvis er på vej hjem til os) // 2: Grå uldfrakke (som mor godt kunne tænke sig selv!) // 3: Marineblå er altid godt // 4: Alt for fed bikerjakke til små rock chicks (findes også til drengene) // 5: Gul garbadinejakke med skønt snit. Jeg elsker lige snit til min lange, smalle pige // 6: Beans nyeste jakke. Quiltet leo-love med trykknapper. Jeg tænker, den også kan være den varme indetrøje til vinter

Nåja, og så var der noget med en vinder. Tillykke til Sofie – jeg har sendt dig en mail. Tak til alle jer, der kom med fine forslag og legede med – og til Michelle Carlslund for at sponsorere en plakat.

(For en god ordens skyld, så er der intet spons eller affiliate her (#iwish) – jeg er bare virkeligt vild med jakkerne i små størrelser!)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

  • Åh, den gule der … så fin!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Ja, ikke?! Der er altid så mange fristelser at komme efter, og jeg synes, kvaliteten er rigtig god. Specielt til prisen!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Armen altså sidder netop selv og overvejer om jeg skal købe en jakke fra Zara til lillepigen, har kig på en rød parka :0) Men er dog lidt i tvivl om det for de anvender i jakkerne er varmt nok – så derfor vil jeg høre om du har gjort dig nogen erfaringer der?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Vi har kun haft uldjakkerne i løbet af vinteren, og med ordentlig påklædning under har det fungeret fint. Jeg synes de virker som en god kvalitet alle sammen (og koster heldigvis ikke en bondegård), men vi har ikke prøvet andet end uld.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsflad, men tæt på lykkelig