• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen *
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Stof til eftertanke - har du også telefonen som et filter mellem dig og dine børn?

Klar, parat – Kristiansand og Dyreparken forude

[REKLAME – da vi er inviteret til Norge]

Den sidste uge har godnatlæsningen herhjemme været Thorbjørn Egners ‘Folk og røvere i Kardemommeby’. Den selvsamme udgave af bogen, som jeg selv fik læst højt som barn. Så er vi forberedt til de mange, særlige oplevelser, der venter forude.

Min krølhårede bønne og jeg er så heldige, at vi får lov at opleve Dyreparken og Kristiansand i Sydnorge. Vi er blevet inviteret til at komme, og vi glæder os begge til at se dyrene, prøve forlystelser, opleve universerne i Hakkebakkeskoven og Kardemomme. Til at opdage Kristiansand.

skaermbillede-2017-06-21-kl-8-53-45-pm

Der er lagt program for lørdag og søndag med masser af oplevelser i selve Dyreparken, som jeg glæder mig til at fortælle mere om og vise frem. Mandag har vi frit lejde i Kristiansand indtil flyet mod København afgår, og jeg har planer om at besøge Vest-Agder Museet som skulle have både en fin samling, en skøn børneafdeling og ikke mindst god kaffe. … og mon ikke også jeg kigger forbi minimum en af de garnbutikker, jeg har fået anbefalet. Nordmænd kan altså et eller andet med strik, og man skulle være et skarn, hvis ikke man skulle lure på udvalget.

Jeg glæder mig meget til en miniferie kun med min store pige. Hun glæder sig med, og jeg håber sådan, at udstrakt tid i tosomhed tager brodden af de frustrationer, hun oplever i øjeblikket. Jeg kommer til at savne Lillesøsters bløde arme om min hals og alle hendes fine ord, men hun er i godt selskab med sine yndlingsmennesker herhjemme.

Jeg er så småt igang med at lave pakkelisten og forsøger at forberede mig på omstillingen fra fredag som arbejdsdag til lørdag (tidlig) morgen som feriedag. En fredag, vel at mærke, som græsenke.

Det bliver rigtig godt for os at komme afsted sammen. Ikke mindst til et ualmindeligt børnevenligt sted, jeg kun har hørt godt om fra venner og bekendte, der har været der før.

4 kommentarer

 • frksnupp

  Kos dere! Bare en liten ting; det er Sørlandets kunstmuseum som er det gode museet med kaffe og barneavdeling 😉 det ligger midt i byen. Vest-Agder museet er et historisk museum litt utenfor byen, men ikke et kunstmuseum (og nok ikke så god kaffe…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inger

   SKMU holder ikke åpent på mandager, men Vest-Agder museene har mange museer, blant annet Odderøya museumshavn (midt i byen) med mange fantastiske opplevelser for dere begge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Nej, jeg tjekkede lige programmerne men jeg tror vi sniger Sørlandet ind lørdag middag i stedet. Tak for tips!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Nej, det lurede jeg lige, da jeg kiggede nærmere… jeg satser på at snige det ind i morgen mellem landing og checkin på hotellet i Dyreparken.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stof til eftertanke - har du også telefonen som et filter mellem dig og dine børn?