Mombies og hosten fra Helvede

Fridag forude

Alle kan have brug for en fridag. Både børn og voksne. Lillesøster har lige haft et par – godt nok i forbindelse med sygdom, men alligevel. Både med en lang Kr. Himmelfartsweekend og med sygdom i denne uge. I løbet af i dag har hun gentagne gange hentet sine sko og insisterende stået ved døren og kaldt på at vi skulle gå ned til hendes elskede Willebo. Det er ikke hende, der skal holde fri i morgen.

Jeg har taget en fridag af opsparede timer. Jeg er så glad for at have den mulighed og fleksibilitet i mit job – ikke mindst mens vi har små børn. Bean holder fri sammen med mig. Det trænger hun til. Og hun trænger til noget tid alene med mig. Egentlig var dagen tænkt som en rendyrket mor-dag, men jeg glæder mig også til at holde fri sammen med min store pige.

Faktisk kommer vi også til at holde fri sammen i slutningen af juni – vi har nemlig fået muligheden for at rejse til Norge og opleve Hakkebakkeskoven i Dyreparken i Kristiansand og jeg glæder mig helt utroligt meget til 3 dage og nogle ganske særlige oplevelser sammen med min førstefødte (så snakker vi ikke om de ambivalente følelser om at være væk fra Lillesøster i samme tidsrum…)

dsc_0040

 

 

2 kommentarer

 • Kos dere masse i Dyreparken (i min hjemby)! Kan anbefale å ta med litt mat og drikke, maten er dyr i parken. Skal dere til Kristiansand sentrum, har de best kaffe på Camillo Bastrup og kaffebaren på Sørlandets kunstmuseum (der har de også en riktig fin avdeling for barn, Barnas kunstmuseum).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Vi glæder os søreme også. Vi er så heldige, at vi er blevet inviterede, så forplejningen er vist inkluderet. Men tusind tak for tips til Kristiansand! De er i den grad noteret og jeg håber, vi også når at komme indenom Sørlandets kunstmuseum – både Bean og jeg er kæmpe fans af museer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mombies og hosten fra Helvede