Ændrede planer og barsk læsning

It’s all good

København er et fantastisk sted, når den gamle dame vågner op i forårsklæder. Solstråler med et strejf af varme og hvisken om lune sommernætter, spirende grønt i alle parker og sprækker i murstenene og liv overalt.

I weekenden snusede vi til foråret og solskinnet, Bean og jeg, da vi trillede ud i vores bydel på jagt efter stort og småt. Med tid til at tale sammen, til at fjolle og gå hånd i hånd – bare os to. Hun nyder at have tosomhed, min store pige. Hun elsker sin søster til månen og tilbage, men hun elsker også at have os for sig selv af og til. At være hende, der er i fokus.

Jakken er en genganger fra sidste sæson, og den passer heldigvis stadig. Strygemærkerne er loppefund og de blev sat på lørdag morgen, så jakken kunne komme i brug hurtigst muligt. Jeg har zigzagget hele vejen rundt i kanten på min arvede og særdeles trofaste Pfaff fra 1976 for at sikre at de ikke ryger nogen steder. Man behøver ikke opsøge kriser, ligefrem.

img_3337Jakken er en gammel model fra Zara. Lignende her. // Sweatshirt fra Iglo+Indi med søpapegøje på maven // Nederdel er en gammel model fra COS i uld. Lignende her

Over de sidste måneder, i perioder, har Bean været stridere end strid. Brokket, opsøgt konflikter og været i grundlæggende dårligt humør. Nu er vi i en mellemperiode med solskinshumør og vi nyder det alle sammen. Også Bean, der godt selv ved, når hun har været gal og strid – og som i den grad godt ved, hvis vi har været uvenner.

Vi fandt et par ekstra tøsefine strygemærker og et stykke stof til en dansenederdel i den lokale stofbutik inden turen gik videre til Trafiklegepladsen og at øve sig i at række hånden ud, når man drejer på en cykel.

Forår i København er måske min yndlingsårstid. It’s all good.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ændrede planer og barsk læsning