Bryllupsweekend

I himlen er der kager og sommerfugle

… eller. HVIS nu jeg troede, der var en himmel eller et andet overnaturligt, efter-døden agtigt sted, SÅ ville det være fyldt med kager og sommerfugle. I al fald den helt særligt smukke sommerfugl, som jeg fik utallige kys af forleden.

Det er ingen hemmelighed, at både Kæreste, Bean og jeg er glade for Netflix, og vi er også en del af Netflix’ ‘Streamteam’. Det er bl.a. derfor, I af og til kan læse om, hvad vi ser i fjerneren herhjemme 😉

Nå. Men søndag eftermiddag havde det søde Netflix-team inviteret både Bean, Kæreste og jeg (og resten af Streamteamet) til et overdådigt kagebord og almen hygge på Nimb i Tivoli. Ahmen altså. Det var jo himlen. Ikke mindst for mig dagen efter brylluppet med lidt træthed gemt bag øjenlågene. Jeg tog alene ind til Nimb, og så afleverede Kæreste Bean, da hun havde sovet middagsluren færdig. Lad os sige det sådan, at Bean OGSÅ var helt ombord på konceptet: ansigtsmaling, heliumballoner (hvoraf vi slæbte 4 med hjem!), legekammerater og ikke mindst al den kage, hun orkede at spise.

Vi sluttede af med sæsonens sidste besøg i Rasmus Klumps univers og et stort bjørnekram til min lille, trætte sommerfugl.

Vi var i øvrigt også nogle trætte, dagen-derpå forældre, så – rigtigt gættet! – aftenen blev brugt i selskab med bløde bukser og Netflix. Vi er igang med at se os igennem klassiske film i øjeblikket. Det er ret sjovt at se eller gense store filmhits fra sin barndom, skulle jeg hilse og sige…

… og næste gang, du får muligheden, så kan jeg KUN anbefale et besøg på Nimb. De kan deres (kage)kram.

 photo DSC_0450_zps6a5618c7.jpg
 photo DSC_0451_zps1f29ff3a.jpg
 photo DSC_0453_zps9c4106c1.jpg
 photo DSC_0454_zps98e1bc62.jpg
 photo DSC_0456_zps9bab0896.jpg
 photo DSC_0459_zps474e467f.jpg
 photo DSC_0464_zpsbab792ed.jpg
^Mit yndlingsmenneske i hele verden – nu som sommerfugl med kagerester i ansigtet! Jakken er fra Zara, og måske kan du ane en hjemmelavet perlekæde under den? Den er vi VÆLDIGT stolte af, hvis Bean skal sige det selv.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Ida

  Det kagebord altså. Jeg d.ø.r langsomt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har to gavekort til kagebord på Nimb liggende og jeg glæder mig SÅ meget. Men kan se, at jeg nok er nødt til at gå i træningslejr inden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Haha – ja, det kræver at man kan indtage lidt! Kage-bootcamp er dog heller ikke det værste i verden. GLÆD dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsweekend