Møg-krop (status på graviditeten)

Den skønneste forårsjakke fra Reima (anmeldelse)

Vi er i fuld gang med at teste en forårsjakke fra Reima til Bean. Hun fik selv lov at vælge ud fra deres hjemmeside fordi hun er så gammel nu, at hun faktisk har holdninger til sit tøj. Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke er vild med alt for meget pang og mønster og ballade, så jeg blev vældigt glad, da hun kastede sin kærlighed på en model, som jeg faktisk synes er pæn, for Reima laver bestemt også ting, som jeg aldrig ville købe (og faktisk ikke have inden for dørene, men sådan har vi jo alle forskellig smag). Jeg havde nok valgt den pæne, neutrale grå udgave, men lyserød er en vældigt populær farve hos Bean i øjeblikket, så sådan blev det.

Jakken er en let model med et denimagtigt look i materialet. Den er åndbar og vandafvisende, hætten kan knappes af og den har en god længde, der sikrer at Bean ikke får kølig forårsluft ind til maven. Funktionsmæssigt er jeg glad for, at velcrolukninger på ærmerne kan justere deres vidde og ikke mindst at der inden i jakken er mulighed for at justere taljen. Det betyder at både smalle og bredere børn kan være i den – og det er igen praktisk at kunne lukke af for luft nedefra, og at pasformen kan tilpasses til det barn, der har jakken på. Der er rigelig bevægelsesfrihed i jakken, og den virker rigtig rar at have på for Bean.

Ydermere er det SÅ dejligt at lynlåsen er tilpas børnevenlig til, at Bean selv kan åbne jakken helt. Med mange lynlås-jakker og trøjer er vi nødt til at hjælpe med de første par centimeter, men her går det let. Det er et klart plus i denne selvstændighedsfase.

Både vi og Bean er indtil videre mere end tilfredse med jakken, der absolut også er robust nok til vild børnehaveleg, så hvis du mangler en forårsjakke, kan vi godt anbefale at tage et kig forbi Reima.

 photo DSC_0309_zpsjlmjtils.jpg
 photo DSC_0312_zpsy02rqrun.jpg
 photo DSC_0310_zps5ssegxq5.jpg
^^Modellen, vi tester, hedder Adakite og fås i flere farver.

For en god ordens skyld: jakken har vi modtaget som gave for at kunne teste og anmelde den. Ord og holdninger er som altid mine egne.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Møg-krop (status på graviditeten)