Ode til tidligere elskere

Tak, opfølgning og oprydning

Allerførst. Tak. Til jer. Ovenpå dette indlæg om at være rodet indeni, har jeg modtaget så mange varme, rare tanker og tilbud om kaffeaftaler, kram og i det hele taget tilkendegivelser af, at jeg ikke er alene. Det betyder noget, skal I vide. Det gør faktisk en forskel.

Jeg er ikke ligeså rodet som jeg var før weekenden. Der er stadig ting, der skal falde på plads. Det er vist ret uundgåeligt, når man pludselig tager sit liv op til revision. Og i et helt og aldeles urelateret ærinde, skal jeg faktisk til lægen i morgen. Der er flere af jer, med medicinsk baggrund, der har skrevet, at det også kunne lyde som noget hormonel ubalance, så den har jeg tænkt mig lige at vende med egen læge. Bare for at være på den sikre side.

Vi – jeg – har brugt de sidste dage på at rydde op herhjemme. Tale i telefon og gå ture med gode veninder. Jeg pudsede endda vinduer tidligt søndag morgen, mens pigerne legede sammen og Jonas sov længe. Så taler vi ikke om, hvor længe siden det er, det sidst blev gjort. Vi har ryddet op, sorteret og ryddet ud i legetøjet. I stakkene af papir, der hober sig op allevegne. I de bunker af ting og sager, som lige så stille bliver akkumuleret. Fordi Jonas har for vane at ‘rydde op’ ved bare at lægge tilfældige ting sammen i en stak. I stedet for at lægge dem på plads. Og fordi jeg ikke har haft overskud til at gå bunkerne igennem som jeg plejer. Nu er det gjort. I al fald det meste af det. Billederne fra Lillesøsters 1-års fødselsdag er sat i dertil hørende scrapbog. Rejsebogen fra Lesbos er lavet og bestilt og står nu på hylden derhjemme sammen med de øvre billedbøger fra vores rejser og Beans år. Jeg mangler at få lavet endnu et par fotobøger, men de må vente lidt. Jeg mangler også at få det fulde overblik over endnu et par bunker og over mine hængepartier i det hele taget. I den forbindelse er det gået op for mig, at jeg i den grad mangler pæne notesbøger. Jeg ved godt, at både min computer, tablet og telefon kan lave lister og to-do og noter, men det fungerer meget bedre for mig at skrive tingene ned i hånden på en fysisk liste. Vi har masser af papir i løsark (‘nogen’ tegner ret meget og hele tiden i disse måneder), men notesbøgerne er enten reklamebøger med diverse logoer eller så slidte og med udrevne sider, at de ikke er inspirerende længere.

Så. Jeg har fundet nogle pæne notesbøger, der gerne må ligge på mit skrivebord og indbyde til at holde styr på rodet. Inden i og uden på. Jeg tænker måske, der er flere derude, der er på jagt efter smukke ting at skrive i, nu hvor ferien er ved at være slut for de fleste og studier og jobs skal til at indlede efterårssæsonen.

notebooks1 Marmorerede notesbøger – Etsy // 2 Enkel notesbog – Kartotek // 3 Læderindbundet notesbog – Viking // 4 To-do blok fra Kartotek // 5 Prikket notesbog – Stilleben // 6 Grafiske notesbøger – Etsy

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Joyce

  Min pige ledte forgæves efter noget forleden. Hun kom med kommentaren
  “ih, nu har han (faderen) rodet op igen. Så er den farsvundet”.
  Sikkert ikke med vilje, men jeg tænkte hun lige ramte plet med de nye ord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   HAHAHA! Joyce, det er jo SÅ sjovt! Fra børn og fulde folk, du.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ode til tidligere elskere