Weekend, familietid og radiostilhed
Der har været lidt radiostille her på bloggen over weekenden. Med god grund (hvis jeg selv skal sige det!) Vi hentede manden i huset hjem fredag aften – og resten af weekenden har vi brugt på at catche up på hinandens uger og på at nyde at være samlet igen.
Bean og jeg endte med at være lææææænge i lufthavnen, fordi nogens fly var en time forsinket, men hun klarede ventetiden eminent. Det hjalp med fantastisk sødt personale både ved informationsskranken og hos Starbucks, hvor de fandt mængder af tegnepapir frem og ikke havde noget imod at små piger dansede rundt til den (klassiske) musik. Det hjalp også, at vi havde medbragt en kæmpestor foam finger. Den slags kan man få megen sjov ud af, når man er knap 3 år gammel.
… han kom jo også til sidst, ham faren. Han blev løbet i møde, prikket med fingeren og fik kram og kys (faktisk kunne jeg slet ikke få et kys ind for Bean)
Lørdagen var også rendyrket familietid med fælles tur i DGI-byens svømmeafdeling (som er en vanvittigt dyr fornøjelse! Helt ærligt. 50 kr for et barn under 3 er langt over kanten af rimelighed, synes jeg) og fødselsdagsmiddag på Tony’s om aftenen for os alle tre. Bean havde en fest. Ikke mindst med de søde tjenere. Jeg elsker, hvor skøn hun (altid) er at have med restaurant. Selvom hun inhalerede det meste af vitello’en i min vitello tonato.
Søndag brugte jeg hele formiddagen i køkkenet, mens barn og mand stenede Netflix. Vi havde inviteret den nærmeste familie på boller og lagkage, og jeg eksperimenterede lidt og bagte bundene med Amos nye Self Raising Flour. Resultatet blev virkeligt godt – bundene blev ligesom ekstra fluffy denne gang. Det er ikke sidste gang, jeg bager kager på den måde. Jeg nåede også at smide en omgang frosne jordbær, lidt sukker og vand i en gryde og koge frisk jordbærsaft. Jeg glemmer fra gang til gang, hvor let det faktisk er at lave sin egen saft. Og ja. Jeg er typen, der har et saft-stativ stående i køkkenet.
Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram
Åh, gensynets glæde er altså bare den bedste. Hvor er det dejligt at hun opfører sig så flot, hver gang I skal nogen steder 🙂
Kan sagtens nikke genkende til den med saftstativet, her kom manden hjem for to dage siden med en ny saftpresser, og jeg er stadig helt oppe og køre, bare jeg kigger på den 😀
Hvad synes du om self raising flour i forhold til almindeligt mel med bagepulver? Jeg sværger normalt til genoisebunde når der skal bages lagkage, og de må jo ikke hæve, men det kunne da godt være man skulle prøve en anden type en dag :)))