Tilskud med mening

Weekend i provinsen – billedspam

Sidste weekend var Bean og jeg i provinsen både for at fejre Morfars fødselsdag og fordi Kæreste var på herretur. Det var skønt, og jeg elsker at se hende med sine bedsteforældre – de har så stor glæde af hinanden. Særligt nu hvor hun kan huske dem og taler om dem med os (hele ugen har hun sagt ‘hu-raa’ og ‘mor-bar’)

Så bær over med mig, når jeg spammer med billeder af mit guld og mit ophav fra en dejlig weekend i provinsen.

 photo DSC_0001_zps4e7ed2a9.jpg
 photo DSC_0002_zps75909e13.jpg
 photo DSC_0005_zps2849971d.jpg
 photo DSC_0015_zpsf07b9767.jpg
 photo DSC_0024_zpsae29056b.jpg
 photo DSC_0027_zps6cccad07.jpg
 photo DSC_0040_zpsc9d00919.jpg photo DSC_0044_zps030def4b.jpg

 

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

 • Det er virkelig nogle skønne billeder!
  Det er så fantastisk med båndet mellem bedsteforældre og barnebarn 🙂

  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak 🙂 Ja, jeg elsker at se dem sammen og håber det bliver et livslangt skønt forhold ligesom jeg havde med særligt min farmor

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle dejlige billeder – bedsteforældre er altså skønt, selv har jeg stadig min farfar i behold, og ham er der virkelig mange gode minder med.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Tak 🙂 Ja, bedster er de bedste! Jeg mistede min farmor for snart 5 år siden, men hold op, hvor havde vi meget sammen indtil da. Pige-julefrokoster, hemmeligheder og fornemmelsen af ubetinget kærlighed. Hun var den første der fik noget at vide om nye kærester – og jeg ville sådan ønske, at hun havde nået at møde Kæreste. Og Bean.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilskud med mening