• Caroline Jacobsen
 • Triplets of Copenhagen
 • Fit Mom
 • Østfronten
 • ···
Ballet og Bamser i børnehøjde

Minibreak i provinsen – og billedspam

Tirsdag efter arbejde pakkede vi sydfrugterne og drog afsted mod Kalundborg og et vennepar, der for et par år siden købte vaskeægte hus med have og alting. Trods gråt og vådt efterårsvejr nød vi i formiddags tid i haven med de smukkeste efterårsfarver og pærer og kvæder til selvpluk – og det er altså ikke alt for dårligt at være på besøg når man bliver trakteret med alskens lækkerier. Herunder de lækreste hjemmelavede pizzaer, jeg kan huske at have fået og et overdådigt morgenbord.

Parret (som jeg mødte første gang, da jeg var helt højgravid og de fejrede bryllup) er så skønne og generøse og det var herligt at have lidt mere tid end bare et par timer til at beundre hinandens børn – og for Jonas’ og mit vedkommende at blive mindet om, hvordan det er at have en knap 1-årig – tale om forældre-emner og overvejelser om bilkøb, om work-life balance og lort.

Jeg bliver altid en lille smule hus-og-have-skruk, når vi sådan er på besøg hos nogle, der har plads, brændeovn, fin have (med lille sø, sgu!) og finurlige, skønne kringelkroge. Hvis jeg kunne få det her i 2100, ville jeg hjertens gerne springe ud som husejerske, men indtil da bliver vi her i andelen. Byen og jeg er slet ikke færdige med hinanden, og jeg ved ikke om vi nogensinde bliver det. (Medmindre nogen har sådan en 12-15 millioner, de ikke skal bruge til noget?)

 photo DSC_0115_zps6a8c17d9.jpg
 photo DSC_0130_zps1ed8f172.jpg
 photo DSC_0112_zps2fcff3ed.jpg
 photo DSC_0123_zps404aa7f2.jpg
 photo DSC_0113_zps3846cbee.jpg
 photo DSC_0132_zps59f09788.jpg
 photo DSC_0138_zps4cb4968f.jpg
Hue – Marmar // Termodragt – Mikkline // Støvler – Angulus

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Lyder skønt med besøg i provinsen og med forkælelse. JA, for filan. En af mine største drømme (altså på et helt overfladisk plan) er en stor, skøn villa på Frederiksberg eller i 2100. Ja, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   Det er aldrig af vejen at blive forkælet! Ahmen, ville det ikke være lækkert. (Hvis nu vi ser helt bort fra det økonomiske. Regner bare med at vinde i Eurojackpot, ikke?)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ballet og Bamser i børnehøjde