Den uendelige søvn-saga. Del 439

Postkort fra Provinsen, del III

 photo DSC_0019_zps919e4d56.jpg
 photo DSC_0028_zps75168a50.jpg
 photo DSC_0030_zps06b739fc.jpgVi er officielt landet i 2100 Spelt igen, så dette bliver sidste postkort fra provinsen – men jeg har lidt flere indlæg i lommen. Bl.a. om vores heldagsudflugt til Odense – og lidt mere om svømning. Jeg fik nemlig lov at tage billeder af en lille, sej supersvømmer.

Vi har nydt sommervejret, været på det lokale museum i min barndomsby, fået våde tæer – og gået aftenture langs markerne. (Prøv lige at se de små, skønne, rødblonde krøller, der er begyndt at dukke op! Beans navnemor – min dejlige farmor – var rødhåret, men hverken min far, min søster eller jeg har et gran af rødt i lokkerne. Jeg ville elske, hvis ikke bare temperament og stædighed, men også hårfarve understreger linket mellem de to)

Ferie er fantastisk, og jeg glæder mig til endnu en god uge her på Østerbro, hvor vi har lidt huslige projekter i støbeskeen – og ellers bare planer om leg og god tid.

Bean har en kjole og sokker fra H&M, cardigan fra Norlie, sandaler fra Angulus // Mor har kjole fra COS (vinterudsalg), ‘Tyler’ brille fra foof.dk og taske fra Ganni

PST! Det er ved at være sidste chance for at være med i konkurrencen om en SVEDFRI SOMMER – og du kan også stadig nå at vinde GAVEKORT TIL WAGNER MV.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den uendelige søvn-saga. Del 439