Om den morgen, jeg ikke mødte mit barn, hvor hun var

Ballet og Bamser i børnehøjde

Søndag eftermiddag gentog jeg sidste års succes men denne gang havde jeg to små piger med mig i Det Kgl. Teater. Årets efterårsforestilling er en reprice af ‘Kom Bamse, så balletter vi’, og det er simpelthen så skønt for mindre børn at genkende elskede karakterer fra fjernsynet i samspil med dygtige balletbørn og klassisk musik. Det er en fin måde at introducere klassisk kultur og dannelse for små mennesker.

Lørdag babysittede min søster og hendes kæreste Bean, og de havde en fest i Tivoli med Rasmus Klump og almen hygge. Hun sov (selvfølgelig!) på 5 minutter og sov faktisk hele natten indtil kl. 6.30 i sin egen seng, hvorefter hun puttede videre med mig indtil kl. 8. Så. Hun var ikke lige typen, der sov middagssøvn i dag. Jeg havde frygtet, at hun ville være helt overtræt at have med, og bevares – hun var flad efter forestillingens sansebombardement. Men hun sad i en time og var fuldstændig opslugt af dans, sang og komedie. Ligesom hendes store kusine på lidt over 4 også var. Faktisk var vi alle tre vist overraskede over at en time går så hurtigt, når man er så godt underholdt.

 photo DSC_0089_zps7888d641.jpg
 photo DSC_0099_zpscc38bf86.jpg
 photo DSC_0102_zps468209cf.jpg
^^Jakke, Zara // Hjemmestrikket halstørklæde // Danseskørt, Pomp de Luxe // Chelseaboots – Angulus
 photo DSC_0090_zpsfb14c80c.jpg

Hvis du mangler underholdning til efterårsferien, så tjek lige om der ikke skulle være en ledig billet eller to til dig og dit barn. Tjek det ud HER

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om den morgen, jeg ikke mødte mit barn, hvor hun var