Ode til en sur dame - og en glad lille fodboldspiller

Sensommersol og spontan havnerundfart

Kæreste er et sted i en skov i en spejderhytte med en flok 16-årige (i embeds medfør, forstås!), så Bean og jeg er alene hjemme. Med så smukt solskin og lune temperaturer var det alt for fristende til ikke lige at løbe op efter cykelhjelmene, da jeg kom hjem fra arbejde i eftermiddag og så derefter hente en glad lille pige.

Vi cyklede ind til byen for en spontan kanalrundfart – det er så hyggeligt at blive underholdt med anekdoter fra dagplejen krydret med spontane observationer i tumlingehøjde undervejs på turen. Jeg elsker den her sproglige og kognitive udvikling!

‘Se, mor. En STOOOOR lastbil – Haha, det er lidt skørt. Den er grøn (nej, jeg ved heller ikke, hvorfor det er skørt at en lastbil er grøn?)

‘Spiste frikadeller. MAAAANGE. Stor sulten nede i maven. WRAAAA’

‘HOV! MERE stor lastbil’

Bean var vildt optaget af sejlturen – ikke så meget guiden eller seværdighederne (bortset fra den lille havfrue. Af uvisse årsager?), men bare det at sejle, se måger, vand, andre skibe, vinke til folk på land – og så var den lille politi-dame den første til at minde vores medpassagerer om at ‘PAS på hoved!’ når vi nærmede os en af de mange broer.

Jeg elsker, at vi bor et sted, hvor vi har mulighed for at tage på spontane udflugter; ud i det grønne, til søs eller på museer. Afhængigt af, hvad humøret og overskuddet er til. Det slår, for mig – lige nu, langt at have et lækkert hus med en stor have. Også selvom jeg har været lidt haveskruk i denne lange, smukke sommer.

 photo Skaeligrmbillede2014-09-03kl94514PM_zps9523fe45.png
 photo Skaeligrmbillede2014-09-03kl94449PM_zps961e22c9.png
(Beklager billedkvaliteten. Det er ikke altid, jeg har mit store spejlreflekskamera på mig)

… nåja, og når man lige skal nå hjem og hente, cykle ind til Nyhavn, sejle i en time og cykle hjem igen? Så er det helt fint med mig at Beans ønske til aftensmaden var havregrød. Af og til er en TV-dinner med havregrød, toast og Tree Fu Tom bestemt ikke at kimse ad.

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

4 kommentarer

  • Er imponeret over hun kunne sidde stille så længe på bådturen 🙂 Det kunne jeg bestemt ikke med min 2-årige, da vi var på kanalrundfart denne sommer 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Altså, hun sad ikke musestille, men sad på skødet af mig, eller stod ved siden af mig (jeg havde et fast tag i damen, så jeg ikke risikerede at skulle hoppe i vandet efter hende!) – men hun var optaget hele vejen igennem. Nu nærmer hun sig jo også 2,5 – det halve år gør nok en forskel, tror jeg 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hahaha, min er også 2 et halvt (marts 2012). Men den hele time blev for længe 🙂 Hun har også krudt bagi.

      Har fortalt lidt om min frustration ift. turen i et tidligere indlæg (har aldrig linket til noget før, så ved ikke om det virker).

      http://uglemoren.blogspot.dk/2014/07/pa-amager-stjler-de-nummerplader.html

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Måske var det bare ikke lige den dag, hun gad. Bean sidder stort set heller aldrig stille 🙂 Linket virker helt fint 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ode til en sur dame - og en glad lille fodboldspiller