Den lille forskel - og en lækker fredag

BREAKING NEWS: Børnefamilie tager på spontan udflugt!

Jo, jo. Den er god nok. Det KAN faktisk godt lade sig gøre at være spontan og tage derhen, hvor humøret, dagsformen og mulighederne nu byder sig med en tumling i hånden. Uden klapvogn og uden en middelstor rygsæk fuld af udstyr. Spontanitet er ellers ikke det, der i allerhøjest grad kendertegner livet i en gennemsnitlig, dansk børnefamilie, så vidt jeg er orienteret.

Der er spisetider, sovetider, daglige rutiner og alt det andet, der giver børn (og Bean) trygge, faste rammer, og det er jeg helhjertet tilhænger af. Jeg fungerer også selv bedst med faste spise- og sovetider, og når jeg har overblik over, hvad dagen og ugen bringer – men det er skønt at der også af og til er mulighed for og plads til at ændre lidt på det hele.

I går kørte vi en tur forbi Bonderen på Amager og klappede geder og ko, gyngede og spiste medbragt eftermiddagsmad (hestene var desværre for os på sommerferie, men vi kommer gerne igen en anden gang) – men det var bare så varmt, at vi ikke orkede at blive i særligt lang tid. Så vi udnyttede at vi var på Amager og tog forbi strandparken til Beans udelte fornøjelse og glæde. Uden badetøj, svømmeble eller håndklæder for den sags skyld. Men så var det heldigt, at en ren stofble kunne fungere som minihåndklæde-slash-superheltekappe, at Beans numse er sød og lille nok til at være i fri dressur – og at jeg tilfældigvis havde tækkelige, sorte trusser på. En frisk blondesag havde jeg nu nok frabedt mig at flashe i offentlighed.

Vi sluttede med at være spontane med en anden børnefamilie og tog på ‘er I hjemme, for så kommer vi om 5 minutter’-visit hos skønne venner, der bor lige om hjørnet fra stranden. De to ‘store’ piger løb rundt og legede, mens vi svedte på terrassen og nød nem mad og gode take away pizzaer… og leftover kage som værterne lå inde med.

Det behøver ikke at være så planlagt altid. Eller så svært at være spontan. I al fald ikke, så længe man kan være hjemme til sengetid!

 photo DSC_0004_zps5a06fc6a.jpg
 photo DSC_0011_zps2b79d6a7.jpg
 photo DSC_0025_zpsc4b248df.jpg
 photo DSC_0030_zpsa22cb34c.jpg
Søde ‘kappe-geder’ på Bonderen // Plads til både store og små legebørn // Lykken er… // Super-Bean (med improviseret håndklæde/kappe)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

 • Ida

  Enig! Synes faktisk også, vi stadig er ret gode til at være spontane (og ligesom hos jer er det især vandet som trækker i varmen), men nej, sengetid rokker man bare ikke ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Østfronten

   I al fald ikke medmindre det er med en rigtig god grund, gennemtænkt og planlagt! Spontaniteten er så småt kommet igen i takt med stigende overskud, synes jeg. Heldigvis!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille forskel - og en lækker fredag