#tomatturen og noget om fordomme

Ode til en sur dame – og en glad lille fodboldspiller

Kære sure dame – dig, som jeg havde fornøjelsen af at møde på posthuset i dag. Hvis det ikke var fordi din helt uberettigede vrede over postvæsenets kommunikation havde været borderline underholdende, så havde du faktisk været tættere på patetisk. (I øvrigt kunne alle vi andre 70, der stod og ventede godt finde ud af at trykke på den rigtige service-knap ud af de to mulige, så måske var det snarere dig, der ikke havde brugt 2 sekunder på faktisk at læse instruktionerne)

Du vælger naturligvis helt selv, hvad du bruger din tid og (dårlige) energi på, men der er generelt ingen grund til at sprede din dårlige karma. Det var tydeligt, at du med dine rullende øjne ønskede at jeg delte din holdning, men ærligt talt? Jeg synes ikke, der er nogen grund til at gøre livet mere surt for sig selv end højst nødvendigt ved at fokusere på alle de små, dybest set ubetydelige ting. Gør det virkelig nogen forskel, hvilken type ID, du viser for at få din pakke? I det store billede? Hvor var det ærgerligt, at du slet ikke kunne se ud over din egen fejltagelse og – da du ikke fik den samme negative reaktion fra mig – mente, at du havde ret til at vende din frustration og dårlige humør i min retning. Hvor er jeg til gengæld glad for, at det ikke lykkedes dig at vende mit.

… og ps: kære dig, den søde unge kvinde, der stod lidt bagved? Tusind tak fordi du spurgte om jeg var ok! Det var jeg – men hvor skønt, at du havde overskud midt i lange køer og ventetid til lige at høre.

 photo DSC_0350_zps0d4dd703.jpg
 photo DSC_0358_zpsbeea13b5.jpg
 photo DSC_0361_zps850add1f.jpg
 photo DSC_0368_zps7ca4d615.jpg
 photo DSC_0363_zpscf7b0e12.jpg
Glimt fra en hyggelig aftenudflugt med min bold-tossede familie. Bean er den ENESTE, der kan få mig til spille bold – bare for at se lyset i hendes øjne og høre hendes latter perle over gården. Bean er i ny, lækker fløjlsjakke fra Soft Gallery (AW14), jeggings fra Norlie (fra sidste sæson) og nye overgangsstøvler fra Angulus med zebraprint i den gode chelsea-model, både jeg og Bean elsker. (Gæt hvem der var Mom of the Year, da pakken med sko kom! Jeg har også vinterstøvlerne på plads, men mere om dem senere på året)

Er der nyt fra Østfronten? Følg med på Facebook, via Bloglovin’ og Instagram

2 kommentarer

  • Ida

    Dejligt at nogen har overskud og omsorg at dele ud af.
    Bean ser skøn ud, virkelig cute uden at tøjet er “tøset”.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Østfronten

      Tak, Ida! Jeg er helt pjattet med Soft Gallerys AW14 kollektion og er kommet til at købe mig frygteligt fattig i det…

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#tomatturen og noget om fordomme